Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nevemfel
üzenetére
Igen. PC-s korszakomat (még DOS) Borland Assembler-l kezdtem (előtte meg C64 gépikód és Assembler, C64-re újra dolgozunk PC alatt, VS Code +Kick Assembler), aztán Turbo Pascal/C-C++, aztán érkezett a Delphi és Builder 1.0... Volt időszak, amikor gondba került a cég, több "néven" is megjelent/folytatta útját (legismertebb CodeGear), amíg a jelenlegi Embarcado RAD Studio-ig eljutott (szerencsére).
Jelenlegi formájában tisztességesen gatyába rázták, sajnos sokan nem tudják, hogy egyébként mire is képes, adatbázis alkalmazások fejlesztése terén -a kezdetektől- a leghatékonyabb cucc, compiler-e a leggyorsabb, OpenAI PowerCoding támogatás, Android-ra, Linux-ra stb lehet fejleszteni, ráadásul úgy is, hogy Delphi-ben (Pascal alapú ugyebár) írhatod a Linux kódot... VirtualBoxt Linux alól, valós időben futtattam és debug-oltam, egy Delphi-ben írt "kódot", FireMonkey-val: [kép]
Szóval Én ezzel kezdtem (kb. 35 éve), ezen nőttem fel, amíg lehet ennél maradok...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest