- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
martonx #18016 üzenetére
Egy szintig nyilván tanulható a programozás,
Szerintem ez határozottan nem igaz. A programozás olyan szakma, ami megköveteli az absztrakt gondolkozás készségét, ami nem tanulható. Valójában a legjobb indikátora annak, hogy valaki alkalmas-e erre a pályára az az IQ teszt, mert ott ezeket a készségeket mérik.
Ne érts félre, ez nem valami IQ-fasiszta duma. Egy csomó hasonló szakma van.
A profi sportolók az átlagemberhez képest kiemelkedően atletikusak, és ez már gyermekkorban is látszik.
A profi zenészneknek az átlagembernél jobb a zenei hallása.
Az előadóművészetben extrovertáltságra van szükség. Ők azok, akik már óvodás korban is állandóan szerepelni akarnak.
Szociális vagy oktatási pályán előfeltétel az empátia és altruizmus.Mindegyik tanulható, én is el tudok menni kosárlabda edzésre hogy megtanuljak játszani. Azt viszont soha nem tudom megtanulni, hogy legyek 20 centivel magasabb és tízszer atletikusabb.
-
Ispy
nagyúr
válasz
martonx #18016 üzenetére
Én nem a programozók felső 10%-ról beszélek, hanem egy átlag programozóról. Azok nem fognak komplex programokat tervezni, meg bonyolult architektúrát átlátni.
Ettől még a munkájuk lehet fontos, járhat felelősséggel és lehet akár még változatos is. És még tanulni is kell hozzá.
Sajnálom, én így látom, 20 évvel a hátam mögött, ha ma kéne választanom egyébként is inkább asztalosnak mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Villanyszerelés
- Notebook hibák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest