Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

válasz coco2 #17306 üzenetére

Egyetértek Veled, és köszönöm a pontosítást.

#17305 sztanozs:
    Tényleg nem olvastam utána. De ez az én feladatom lenne, vagy a Samsung Nvidia stb... fejlesztőinek(biztonsági szakembereinek) feladata lenne? Biztos vagyok benne, hogy az utóbbiaknak kellene/kellett volna... Másrészt meg a 16-17 éves tinik(!) törik fel azokat a rendszereket, amiket állítolag magasan kvalifikált, felnőtt "szakemberek" alkottak. Úgy látszik, hogy a tinik jobban utánaolvastak náluk(vagy többet/jobban használták a szürkeállományukat).
    1.: Ahhoz képest lassú, mint amit a HW indokoltá tesz.
    2.: Igen, van úgy. De nem 1 példát tudnék hozni a rendszer lassúságára. Pl. amikor a boltban kb. 1 percig(!) "gondolkodik" kártyaolvasás után, majd a végén kiköp valamit(van úgy, hogy végül is elfogadja a tranzakciót, de van úgy, hogy nem). Vagy EÜ. szakrendelésen sorszám kérésnél a hölgyek azt mondják, hogy lassú a rendszer, és erre várunk. Vagy a patikában... stb... stb... stb...
    3.: "Minél távolabb van az üzleti logika a felhasználótól (minél több rétegen keresztül elérhető), annál biztonságosabb." -> De csak biztonságosabb, és nem biztonságos. Nagy különbség! Valamint lásd, amit fentebb a tinik esetéről írtam.

De végül is coco2 jól összefoglalta a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák