Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
pmonitor
üzenetére
Akkor ha en letoltottem a programod [tobb valtozatban, sot webkod hibakeresesedhez tobbszor], nyilvan a te ke're'sedre anno mielott hirhedt lett volna a nick-ed, es emiatt me'g honapokra kint volt egy bejegyzesed ugyanott, hogy en milyen szemet vagyok, en ezek utan me'g a beloled kaptam ihletet csoportba is be vagyok szamolva? Hihetetlen vagy.... probaltam kimaradni de ez mar tul sok volt a jobol.
-
válasz
pmonitor
üzenetére
"Egyébként, ahogy látom, a programjaim töltögetik "lefelé", és nagyon bízom benne, hogy valaki(k)nek megmozgatják a szürkeállományát, és valami eszükbe jut a programjaim nézegetése közben. Valami ihletet adok Nekik. Ezért hálás köszönetem, azoknak, akik letöltötték/letöltik a programjaimat. Őket légyszíves ne s...d már le, ha megkérhetlek."
Ezt nem értem, hogy keverted ide. A loopolásról meg arról beszéltem, hogy Te milyen módon minősíted azt a sok mérnököt aki ezzel foglalkozik, mert a te atoi implementációd gyorsabb csak nem annyira robosztus mint a fordító által adott.Két dologról beszélsz. Én pedig erről, hogy ezt fejezzük be mert ha kérhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest