Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Ami érdekel az a játék és mobilappok/játékok. Mindkettőt ki kell még próbálnom melyik fekszik jobban, maradjunk az mobilnál
Kezdésnek (vagyis gyakorlásnak) mindenképp azt akarom amit régóta akarok csinálni, csak nem volt seggem leülni és megtanulni, így nem is foglalkoztam vele, de gyakorlásnak, a programozó gondolkodás megtanulásának szerintem jó lesz, MTA szervert szeretnék írni (a GTA San Andreas egyik multis kiegészítőjéről van szó). Teljesen az alapoktól kezdem, szóval jöhet matek, bármilyen nyelv ami szerintetek ajánlott lenne, aztán itt próbálgatnám magam, ehhez már vannak elképzeléseim mit akarok, már csak a hogyant kell megtanulni. Aztán pár év múlva a Codecoolba szeretnék járni, onnan pedig iOS fejlesztés.Bocs ha kicsit katyvasz lett
Szóval teljesen alapok, aztán 1-2 év netről tanulás/gyakorlás MTA-val, és utána suli. Erre az 1-2 évre kell valami elindulásként.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kezdésnek (vagyis gyakorlásnak) mindenképp azt akarom amit régóta akarok csinálni, csak nem volt seggem leülni és megtanulni, így nem is foglalkoztam vele, de gyakorlásnak, a programozó gondolkodás megtanulásának szerintem jó lesz, MTA szervert szeretnék írni (a GTA San Andreas egyik multis kiegészítőjéről van szó). Teljesen az alapoktól kezdem, szóval jöhet matek, bármilyen nyelv ami szerintetek ajánlott lenne, aztán itt próbálgatnám magam, ehhez már vannak elképzeléseim mit akarok, már csak a hogyant kell megtanulni. Aztán pár év múlva a Codecoolba szeretnék járni, onnan pedig iOS fejlesztés.
Szóval teljesen alapok, aztán 1-2 év netről tanulás/gyakorlás MTA-val, és utána suli. Erre az 1-2 évre kell valami elindulásként.