- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Ez kicsit off lesz, nem is konkrétan a programozásról, hanem a programozókról kérdeznék
Azokhoz szól akiknek ez a munkája. Persze nem muszáj válaszolni, csak érdekel milyen verziók vannak
Hogy dolgoztok? Otthonról, vagy irodában? Notebook vagy asztali gép? Nagyjából hogy néz ki egy napotok?
-
SidCorky
őstag
Megpróbálom, holnap el is kezdem
Szó szerint nulláról ugye?
Azt írják Unity 3D képes gép szükséges hozzá. Pont most adom el a 1070-emet, az i7 6700K integráltja (HD 530) mennyire elég ehhez? Később vennék újra egy jó kártyát, de amíg tanulgatom az alapokat feleslegesnek tartom hogy a gépben üljön a pénz.Más: Mi a véleményetek a Lynda.com-ról? Külföldi fórumokon eléggé dícsérik, 30$ havonta, offline is nézhető. Van aki próbált innen valamilyen kurzust abszolút kezdőként? Az első 30 nap ingyenes, megpróbálnám, csak nem tudom melyiknél kezdjem.
-
SidCorky
őstag
Ami érdekel az a játék és mobilappok/játékok. Mindkettőt ki kell még próbálnom melyik fekszik jobban, maradjunk az mobilnál
Kezdésnek (vagyis gyakorlásnak) mindenképp azt akarom amit régóta akarok csinálni, csak nem volt seggem leülni és megtanulni, így nem is foglalkoztam vele, de gyakorlásnak, a programozó gondolkodás megtanulásának szerintem jó lesz, MTA szervert szeretnék írni (a GTA San Andreas egyik multis kiegészítőjéről van szó). Teljesen az alapoktól kezdem, szóval jöhet matek, bármilyen nyelv ami szerintetek ajánlott lenne, aztán itt próbálgatnám magam, ehhez már vannak elképzeléseim mit akarok, már csak a hogyant kell megtanulni. Aztán pár év múlva a Codecoolba szeretnék járni, onnan pedig iOS fejlesztés.
Bocs ha kicsit katyvasz lett
Szóval teljesen alapok, aztán 1-2 év netről tanulás/gyakorlás MTA-val, és utána suli. Erre az 1-2 évre kell valami elindulásként.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Szeretnék megtanulni programozni, 1-2 éven belül elkezdek egy sulit ehhez (Codecool), de addig se akarok csak ülni a seggemen és játszogatni, el szeretném kezdeni magamtól, főleg hogy lássam érdekel-e komolyabban, meg azért is hogy addigra szokjam hogy ezzel foglalkozok itthon is. Videókártyát eladtam, játék nincs, csak ez maradt
Mit ajánlanátok egy teljesen kezdőnek? Ezt kezdtem el nézegetni, eddig tetszik, ismerős ajánlotta hogy jó lesz egy kicsit alapozni. Innen merre tovább? Netről szeretnék tanulgatni, és rögtön próbálgatni is, van valami ajánlott oldal, youtube csatorna, stb erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós kamerák
- Nők, nőügyek (18+)
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple Watch
- További aktív témák...
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest