Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Köszönőviszonyban sincs a konklúziód azzal, amire reagáltam és amit reagáltam. Hogy sokan félreértik és dilettánsan alkalmazzák az agilis módszertant vagy egyszerűen csak úgy marketingelik magukat, mintha agilisek lennének, közben pedig nem, az nem von le az értékeiből, attól se nem jobb, se nem rosszabb, és nem ez alapján kell megítélni.
A kisregényt azért írtam, hogy megvilágítsak néhány dolgot az agilis módszertannal kapcsolatban, nem azért, hogy cáfoljalak. Azt 3.,4. mondatban megtettem. Szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIG HASZNÁLT GAMER PC i7-8700K/ GTX 1060 OC
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest