- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
bambano #10407 üzenetére
Ismerős helyzet, mi is sokáig dolgoztunk így, igaz nálunk nem a manager volt a hibás (mert az nincs), de szerencsére az utóbbi 3-4 évben már másképpen mennek a dolgok. Szerintem ezt nem is lehet sokáig így csinálni, mert vagy a programozók lépnek le, vagy a megbízók fogynak el.
Nálunk egyébként mindenki egy projekten dolgozik az elejétől a végéig, azaz megkapod hova kell menni, kimész, megbeszéled, megtervezed, dokumentálod, leprogramozód, teszteled, átadod.
Igaz ez sem járható út sokáig, mert így meg kb. nem lehet új embert felvenni, mert annyi mindenhez kell érteni, hogy jó eseteben is 1 év mire valakiről egyáltalán kiderül, hogy tudja ezt jól csinálni vagy sem.
Persze mi egy kis cég vagyunk, itt azért másképpen mennek a dolgok, mint egy multinál.
-
biker
nagyúr
válasz
bambano #10407 üzenetére
sírva fetrengős de sajnos igaz.
Mondjuk életem leghorrorisztikusabb élménye az volt, amikor az "én is informatikus vagyok, csak már nem ezt csinálom" ember kért valamit. Megcsináltam neki. Érdekes módon nem tetszett.
Sírva karmoltam magam.Beléptető rendszer. Kérés: a havi korlátlan bérletekkel naponta egyszer lehessen belépni.
Ok, megtörtént.
3 perccel a frissítés után üvöltve hív, hogy nem tudnak beléptetni. Mondom miért?
Hát jött az ember a havi kombinált bérletével (értsd ők ezt a nevet adták neki, havi kombinált) amivel szerintük be lehet lépni edzésre és csoportos órára is, nem tudják beléptetni.
Mondom neki, figyu, azt kérted, egyszer léphet be.
Üvölt, hogy igen, de nem a kombinálttal.
Milyennel?
Kombinált.
Az mitől kombinált?
Attól hogy az a neve.
jaaaa, értem.
És különben sem ment el, mert nem lépett ki az ajtón. Én úgy gondoltam, egyszer léphet be, de ő nem öltözött át, nem ment ki, csak másik órára is menne.
Itt kérdeztem meg, hogy ugye most szivatsz? Mert ez viccnek is rossz.
Nem, ő komolyan gondolta.
És kiderült, van olyan bérlet is, ami kombi+, tehát egy nap 3 belépésre jogosít, de ezt is elfelejtette közölni. -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest