- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
bambano #10407 üzenetére
Ismerős helyzet, mi is sokáig dolgoztunk így, igaz nálunk nem a manager volt a hibás (mert az nincs), de szerencsére az utóbbi 3-4 évben már másképpen mennek a dolgok. Szerintem ezt nem is lehet sokáig így csinálni, mert vagy a programozók lépnek le, vagy a megbízók fogynak el.
Nálunk egyébként mindenki egy projekten dolgozik az elejétől a végéig, azaz megkapod hova kell menni, kimész, megbeszéled, megtervezed, dokumentálod, leprogramozód, teszteled, átadod.
Igaz ez sem járható út sokáig, mert így meg kb. nem lehet új embert felvenni, mert annyi mindenhez kell érteni, hogy jó eseteben is 1 év mire valakiről egyáltalán kiderül, hogy tudja ezt jól csinálni vagy sem.
Persze mi egy kis cég vagyunk, itt azért másképpen mennek a dolgok, mint egy multinál.
-
biker
nagyúr
válasz
bambano #10407 üzenetére
sírva fetrengős de sajnos igaz.
Mondjuk életem leghorrorisztikusabb élménye az volt, amikor az "én is informatikus vagyok, csak már nem ezt csinálom" ember kért valamit. Megcsináltam neki. Érdekes módon nem tetszett.
Sírva karmoltam magam.Beléptető rendszer. Kérés: a havi korlátlan bérletekkel naponta egyszer lehessen belépni.
Ok, megtörtént.
3 perccel a frissítés után üvöltve hív, hogy nem tudnak beléptetni. Mondom miért?
Hát jött az ember a havi kombinált bérletével (értsd ők ezt a nevet adták neki, havi kombinált) amivel szerintük be lehet lépni edzésre és csoportos órára is, nem tudják beléptetni.
Mondom neki, figyu, azt kérted, egyszer léphet be.
Üvölt, hogy igen, de nem a kombinálttal.
Milyennel?
Kombinált.
Az mitől kombinált?
Attól hogy az a neve.
jaaaa, értem.
És különben sem ment el, mert nem lépett ki az ajtón. Én úgy gondoltam, egyszer léphet be, de ő nem öltözött át, nem ment ki, csak másik órára is menne.
Itt kérdeztem meg, hogy ugye most szivatsz? Mert ez viccnek is rossz.
Nem, ő komolyan gondolta.
És kiderült, van olyan bérlet is, ami kombi+, tehát egy nap 3 belépésre jogosít, de ezt is elfelejtette közölni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- AliExpress tapasztalatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest