Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Egy androidos appal kapcsolatos a kérdésem lenne:
Van egy nem hivatalos Neptun alkalmazás, amit egy diák csinált, és az érdekelne, hogyan oldotta, illetve általánosságban hogyan oldható meg, hogy egy saját appon, vagy webes alkalmazáson keresztül bejelentkeztetjük a user-t egy másik weboldalra?
(az, hogy utána ezzel ő hozzáfér a felhasználó által látható adatokhoz, melyeket megjelenít az appban, nem érdekes számomra, a login folyamat technikai megvalósítása érdekel engem)
Ha jól gondolom maga a megoldás nem android specifikus, hanem magát a form post-ot valósítja meg az alkalmazással, ezt próbáltam egy ilyen böngésző kiegészítővel tesztelni, de egyelőre nem jártam sikerrel. -
DS39
nagyúr
válasz
Chesterfield
üzenetére
és axioma: hehe, mindkét megoldás frappáns és jó.

-
DS39
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
ebben igazad van, de ott az lenne a probléma hogy nem tudok görögül, itt nem feltétlen erről volt szó, hiszen magyarul és angolul is értünk, tehát maximum kényelem vagy megszokás kérdése a dolog, hogy melyiket használod/szereted.
mondjuk nemzetközi csapatban még nem dolgoztam, így nem tudom mi a trend, ha ilyen vegyes lenne a társaság, de gondolom akkor az az irányelv, hogy mindenki angolul tolja.
-
DS39
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
szerintem sincs baj azzal ha magyarul van, én a következetlenséget nem szeretem.
pl. egy nagy adatbázisban a táblák egyik részének magyar a másiknak angol az elnevezése. (utólag fejlesztések, toldozások miatt nyilván, de akkor is..)
vagy pl. hogy az adott tábla ID oszlopa van ahol simán id, van ahol táblanév_id névre hallgat. (mindkettőben van logika, de ha ez keveredik adatbázison belül, az nagyon zavaró)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi