- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
K1nG HuNp #10365 üzenetére
Vagy tiz eve panaszkodott egy nagy ceg vezetoje, hogy nagyon nehezen talalnak palyakezdo programozot, pedig a legjobb egyetemekrol toborozzak az embereket.
Valami ilyesmi volt a mondandoja lenyege:
"Az interjuk soran jonnek nagy onbizalommal, hogy mi mindent tanultak, mikozben csak az alap parancsokat ismerik, amikor felvettuk oket probaidore es adtunk nekik bemelegito feladatot, egymas utan jottek, hogy ha megcsinaljak, mennyi szerzoi jogra tartnak igenyt.
Bevezettuk, hogy aki hozzank jelentkezik, kap egy kodot, a weboldalunkrol letolthet ket feladatot es par heten belul jelentkezhet a megoldassal. A tobbseg gyorsn eltunt, akik jottek, azok kezdtek rajonni, hogy mennyi mindent nem tudnak, es vegul azok valtak be, akik kepesek voltak folyamatosan tanulni."Ez csak azert maradt meg bennem, mert egyszer ismeros reven bemehettem egy egyetemi gyakorlati eloadasra es ledobbentem, hogy a tanar elvarta a diakoktol, hogy mire beulnek, mar teljesen ismerjek a programot, hogy mit, hogyan es milyen sorrendben lehet menukbol vagy parancssorbol elerni, es onnan kezdodott az oktatas.
Ehhez kepest a ceg azt mondta, hogy meg a legjobban vegzettek se tudnak programozni, hat, orulok, hogy nem mentem programozonak. -
válasz
Változó, pozíciótól függ. Leggyakrabban van feladat, ez lehet otthoni, lehet helyszíni. Utóbbi lehet papíron. Na, azt én sem szerettem. Értem, hogy mire való, de akkor sem.
#10367: ha nem érzed, hogy ez az álomszakmád, akkor válts még időben. Egyébként én sem érzem annak. Szeretem, de sokszor vagyok úgy vele, hogy ma már másképpen döntenék. Illetve én imádok "magamnak" fejleszteni, a robot meló nem az én világom.
-
martonx
veterán
válasz
Kizárt dolognak tartom, hogy feladatmegoldás nélkül felvegyenek értelmes helyre (értsd ha nincs feladatmegoldás, akkor oda ne is akarj menni). Kivétel talán mondjuk a gyakornoki, vagy a nagyon kezdő junior. Hehe, nálunk még a gyakornokot is úgy vesszük fel, ha látjuk programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honda topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest