- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
K1nG HuNp #10365 üzenetére
Vagy tiz eve panaszkodott egy nagy ceg vezetoje, hogy nagyon nehezen talalnak palyakezdo programozot, pedig a legjobb egyetemekrol toborozzak az embereket.
Valami ilyesmi volt a mondandoja lenyege:
"Az interjuk soran jonnek nagy onbizalommal, hogy mi mindent tanultak, mikozben csak az alap parancsokat ismerik, amikor felvettuk oket probaidore es adtunk nekik bemelegito feladatot, egymas utan jottek, hogy ha megcsinaljak, mennyi szerzoi jogra tartnak igenyt.
Bevezettuk, hogy aki hozzank jelentkezik, kap egy kodot, a weboldalunkrol letolthet ket feladatot es par heten belul jelentkezhet a megoldassal. A tobbseg gyorsn eltunt, akik jottek, azok kezdtek rajonni, hogy mennyi mindent nem tudnak, es vegul azok valtak be, akik kepesek voltak folyamatosan tanulni."Ez csak azert maradt meg bennem, mert egyszer ismeros reven bemehettem egy egyetemi gyakorlati eloadasra es ledobbentem, hogy a tanar elvarta a diakoktol, hogy mire beulnek, mar teljesen ismerjek a programot, hogy mit, hogyan es milyen sorrendben lehet menukbol vagy parancssorbol elerni, es onnan kezdodott az oktatas.
Ehhez kepest a ceg azt mondta, hogy meg a legjobban vegzettek se tudnak programozni, hat, orulok, hogy nem mentem programozonak. -
válasz
Változó, pozíciótól függ. Leggyakrabban van feladat, ez lehet otthoni, lehet helyszíni. Utóbbi lehet papíron. Na, azt én sem szerettem. Értem, hogy mire való, de akkor sem.
#10367: ha nem érzed, hogy ez az álomszakmád, akkor válts még időben. Egyébként én sem érzem annak. Szeretem, de sokszor vagyok úgy vele, hogy ma már másképpen döntenék. Illetve én imádok "magamnak" fejleszteni, a robot meló nem az én világom.
-
martonx
veterán
válasz
Kizárt dolognak tartom, hogy feladatmegoldás nélkül felvegyenek értelmes helyre (értsd ha nincs feladatmegoldás, akkor oda ne is akarj menni). Kivétel talán mondjuk a gyakornoki, vagy a nagyon kezdő junior. Hehe, nálunk még a gyakornokot is úgy vesszük fel, ha látjuk programozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hálózati / IP kamera
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest