Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve-S
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség C programozásból. Egyetemre járok és programozásból kiadtak egy feladatot, de sajnos nem állok még olyan szinten hogy egy komolyabb programot meg tudjak írni. Persze azt várják, hogy 3 hónap alatt profi szinten tudjam a C nyelvet, de ez most mindegy. A határidő december 10 körül van. Leírom a feladatot:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Készítsen olyan C programot, amelyet le lehet fordítani Linux alatt! A programnak meg kell felelnie a házi szabványnak.
Készítsen olyan programot, amelynek a következő funkciói vannak:
- adott kapcsolóval lehetőség van egy fájlba beírni egy jegyzék fájljainak nevét (aljegyzékeket is),
- adott minta alapján megkeresi a kiindulási jegyzék hierarchiából az összes fájlt olymódon, hogy a fent említett fájlban keresi meg előbb a fájlt, és ott megtalálta akkor kiírja az útvonalat, ha nincs fájl akkor megkeresi, és frissíti az ''adatbázisát''!
A parancssori kapcsolók:
- Adatbázis létrehozás/frissítés:kereso - update kiindulasi_pont - Fájlkeresés:kereso kiindulasi_pont minta
Kiindulasi pont lehet pl.: /home/, /temp stb.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nem kérem hogy csinálja meg valaki helyettem, csak kellene egy kis segítség, hogy mégis hogyan kezdjek neki, milyen függvényeket használjak stb. Lehet hogy nem olyan nehéz a feladat, biztos csak én vagyok ennyire lámer, de örülnék ha segítenétek!
Amúgy voltak ennél sokkal durvább feladatok is, de nekem ezt tűnt a legkönnyebbnek ezért ezt választottam.
A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- WayteQ xTAB-8Q
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest