Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Rövidre vágva: a C a család alapja, strukturált nyelv. A C++ az a C + OO. Ezek teljesen függetlenek szinte/gyakorlatilag mindenhol, bármely rendszeren, architektúrán rendelkezésre állnak. A C# teljesen más tészta. A Sun (Java atyja) és az MS között volt egy jelentős nézeteltérés, ezért az MS saját keretrendszert adott ki (.NET), és ehhez jelent meg a C#. Tehát a két nyelv nem ugyanaz.
Ebből adódik, hogy ha Windows-okon akarsz majd fejleszteni, akkor C#, ha platformfüggetlen maradnál, akkor C, C++, Java, Python, stb nyelvek lesznek megfelelőek. Lehet amúgy C#-pal Linux alatt is dolgozni, de ez nem annyira elterjedt.A tutorialozás jó, bár én inkább akkor szoktam ehhez folyamodni, ha konkrét szívásba torkollok, de sokan esküsznek rá. De mondom, nem is olyan rég volt itt téma, akkor fogsz tudni fejlődni (illetve fenntartani a motivációd), ha keresel egy saját projektet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest