- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
V.Stryker #2709 üzenetére
nyugi már, ne várd hogy kora hajnalban 2 perc alatt választ kapsz...
amúgy ha tanulni akarsz: internet
én jópár évet eltöltöttem informatikai suliban (gimi és fősuli) de amit ott tanultam, az minimális volt, inkább arra jó hogy betekintést adjon ebbe-abba, így később el tudod dönteni hogy mi az ami érdekel.
mivel neked már elég konkrét elképzeléseid vannak (Java, PHP, SQL), szerintem ezt kihagyhatod...
vegyél egy-két jó könyvet, nézz körül a neten, és írj rengeteg programot (egyrészt tapasztalatszerzésnek, másrészt ha jól sikerül, később jó referencia lesz)
persze ha papírt is akarsz, akkor vmi vizsgát nem árt tenni, de szerintem néhány komoly referencia sokkal többet számít (ha meg csak az önéletrajzoddal törődnek, akkor olyan helyre ne is menj...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged