- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
nyugi már, ne várd hogy kora hajnalban 2 perc alatt választ kapsz...
amúgy ha tanulni akarsz: internet
én jópár évet eltöltöttem informatikai suliban (gimi és fősuli) de amit ott tanultam, az minimális volt, inkább arra jó hogy betekintést adjon ebbe-abba, így később el tudod dönteni hogy mi az ami érdekel.
mivel neked már elég konkrét elképzeléseid vannak (Java, PHP, SQL), szerintem ezt kihagyhatod...
vegyél egy-két jó könyvet, nézz körül a neten, és írj rengeteg programot (egyrészt tapasztalatszerzésnek, másrészt ha jól sikerül, később jó referencia lesz)
persze ha papírt is akarsz, akkor vmi vizsgát nem árt tenni, de szerintem néhány komoly referencia sokkal többet számít (ha meg csak az önéletrajzoddal törődnek, akkor olyan helyre ne is menj...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest