-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok,
van egy gondom, amire nem nagyon találtam eddig megoldást: a nyomtatás alapból RDLC fájlokból csináljuk (.NET), de amikor kiküldöm direktbe a nyomtatványt a printerre, akkor elmászik a margó és az egy oldalas doksiból 2 lesz emiatt. Csinált már valaki itt ilyen RDLC direkt nyomtatást esetleg? Azt látom, hogy a printable area kisebb kb. 0.017-el, mint kéne, csak nem tudom hogyan lehetne ezt birizgálni. Illetve annyira már rájöttem, hogy a papir típussal van összefüggésben a dolog, csak nem értem, ha a report viewerben jól jelenik meg, akkor direkt nyomtatásban hogyan kéne beállítani, hogy ott is jó legyen.
A nyomtatás úgy megy, hogy az RDLC lerendelelem és átadom egy printdocumentnek, ez csinálja a nyomtatást magát.
Ha a normál modon megnyitom a reportviewerben a dokumentumot előnézetben, akkor 1 oldalas lesz a doksi.
Gugli sajnos nem volt a barátom, elég kevés thread van erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest