- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kovisoft #16414 üzenetére
Alapvetően azt csinálta ez a csoda, hogy 4 számjegyet kért be addig futott amíg nem lett meg mind a négy jegy, ha escapet nyomtál kilépett minden nem esc vagy nem számra meg a hiba üzit dobta el.
Na most ezt kellett volna átalakítsuk úgy, hogy 2db 4 jegyű számot kérjen be és szám1, szám2, kilépés szerű menü is legyen.
De már az órai kódba is belegabalyodtam.
A menü mindenképpen életképtelen lett nálam (03:00-kor adtam fel a kérdés után még futottam pár kört
) mert ha be is veszi az 'a' vagy a 'b' karaktereket és a jz is sikerül a szükséges szekcióba akkor is kiírja, hogy érvénytelen karakter ellenben a számba már belevette pl a leütött 'a'-t.
Egy számot letudtom kezelni de a 2.-at már csak folytatólagosan hozzáírja az elsőhöz szvsz amit ebből az alao kódból kreáltam tré ahogy van.Hogy kéne ennek nagyjából neki álljak? 27.-e ZH az a heti egy óra meg sok kárt nem tesz bennünk. Stack és társain meg nem 1:1 ilyen formában találtam eddig assemblyt.
coco2 de az elején ha van input is a menünek akkor is a vizsgre esik tovább.
Igen MS DOS környezet egy virtuális XP-n notepad++ és cmd+masm. Éljen a modern oktatás... Java és C# után nem kis oboa tanfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest