Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
kovisoft #16414 üzenetére
Alapvetően azt csinálta ez a csoda, hogy 4 számjegyet kért be addig futott amíg nem lett meg mind a négy jegy, ha escapet nyomtál kilépett minden nem esc vagy nem számra meg a hiba üzit dobta el.
Na most ezt kellett volna átalakítsuk úgy, hogy 2db 4 jegyű számot kérjen be és szám1, szám2, kilépés szerű menü is legyen.
De már az órai kódba is belegabalyodtam.
A menü mindenképpen életképtelen lett nálam (03:00-kor adtam fel a kérdés után még futottam pár kört
) mert ha be is veszi az 'a' vagy a 'b' karaktereket és a jz is sikerül a szükséges szekcióba akkor is kiírja, hogy érvénytelen karakter ellenben a számba már belevette pl a leütött 'a'-t.
Egy számot letudtom kezelni de a 2.-at már csak folytatólagosan hozzáírja az elsőhöz szvsz amit ebből az alao kódból kreáltam tré ahogy van.Hogy kéne ennek nagyjából neki álljak? 27.-e ZH az a heti egy óra meg sok kárt nem tesz bennünk. Stack és társain meg nem 1:1 ilyen formában találtam eddig assemblyt.
coco2 de az elején ha van input is a menünek akkor is a vizsgre esik tovább.
Igen MS DOS környezet egy virtuális XP-n notepad++ és cmd+masm. Éljen a modern oktatás... Java és C# után nem kis oboa tanfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest