Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz kovisoft #16414 üzenetére

Alapvetően azt csinálta ez a csoda, hogy 4 számjegyet kért be addig futott amíg nem lett meg mind a négy jegy, ha escapet nyomtál kilépett minden nem esc vagy nem számra meg a hiba üzit dobta el.

Na most ezt kellett volna átalakítsuk úgy, hogy 2db 4 jegyű számot kérjen be és szám1, szám2, kilépés szerű menü is legyen.

De már az órai kódba is belegabalyodtam. :B :DDD

A menü mindenképpen életképtelen lett nálam (03:00-kor adtam fel a kérdés után még futottam pár kört :DDD ) mert ha be is veszi az 'a' vagy a 'b' karaktereket és a jz is sikerül a szükséges szekcióba akkor is kiírja, hogy érvénytelen karakter ellenben a számba már belevette pl a leütött 'a'-t. :W
    Egy számot letudtom kezelni de a 2.-at már csak folytatólagosan hozzáírja az elsőhöz szvsz amit ebből az alao kódból kreáltam tré ahogy van.

Hogy kéne ennek nagyjából neki álljak? 27.-e ZH az a heti egy óra meg sok kárt nem tesz bennünk. Stack és társain meg nem 1:1 ilyen formában találtam eddig assemblyt.

coco2 de az elején ha van input is a menünek akkor is a vizsgre esik tovább. :F
    Igen MS DOS környezet egy virtuális XP-n notepad++ és cmd+masm. Éljen a modern oktatás... Java és C# után nem kis oboa tanfolyam. :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés