Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

válasz coco2 #16069 üzenetére

Köszönöm! A rendszergazdai a HW miatt kiesett. Annyira nem tud az a rész lekötni. A backend megint nagy mély nekem. A frontendet nézegettem. Anno a html, CSS, JS volt nekem és azokat csíptem. A programozás nincs ellenemre. Sőt. SQL kapcsán is nem csak szimpla query-ket írok, hanem ciklusokat, elágazásokat, amiket sokan nem értenek, mert ők csak "select-eket írnak".
    Az SQL kapcsán gondoltam jobban belemerülök az egyikbe - transact SQL -, de freelancerként nem nagyon keresett. Prezentálni utálok, így inkább valami "csendesebb" irányt gondoltam keresni.
    Egyelőre felfedezés jelleggel, nem túlélésből vágok bele. Csak úgy érzem az SQL bár kényelmes, de lehet 10-15 év múlva beleöregszem. Kellene valami friss ismeret, ami érdekel, leköt és nem utolsó sorban jó kis forrás lehetne. Mostanában is túrom a netet, stackoverflow-t SQL témában, hogy miképp lehetek még jobb, de ezek már olyan pici trükkök, amiket a többség észre sem vesz. A bűvös mondás "lefut vagy fut le?". Nekem ez nem elég. Ha lehet jobb, miért ne. De talán azt az időt hasznosabbra is fordíthatnám, ezért gondoltam a programozásra.

Új hozzászólás Aktív témák