Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Köszönöm! A rendszergazdai a HW miatt kiesett. Annyira nem tud az a rész lekötni. A backend megint nagy mély nekem. A frontendet nézegettem. Anno a html, CSS, JS volt nekem és azokat csíptem. A programozás nincs ellenemre. Sőt. SQL kapcsán is nem csak szimpla query-ket írok, hanem ciklusokat, elágazásokat, amiket sokan nem értenek, mert ők csak "select-eket írnak".
Az SQL kapcsán gondoltam jobban belemerülök az egyikbe - transact SQL -, de freelancerként nem nagyon keresett. Prezentálni utálok, így inkább valami "csendesebb" irányt gondoltam keresni.
Egyelőre felfedezés jelleggel, nem túlélésből vágok bele. Csak úgy érzem az SQL bár kényelmes, de lehet 10-15 év múlva beleöregszem. Kellene valami friss ismeret, ami érdekel, leköt és nem utolsó sorban jó kis forrás lehetne. Mostanában is túrom a netet, stackoverflow-t SQL témában, hogy miképp lehetek még jobb, de ezek már olyan pici trükkök, amiket a többség észre sem vesz. A bűvös mondás "lefut vagy fut le?". Nekem ez nem elég. Ha lehet jobb, miért ne. De talán azt az időt hasznosabbra is fordíthatnám, ezért gondoltam a programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest