- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
martonx #15619 üzenetére
Ismerem a C# működését, hiszen abban kódolok legtöbbet. C-t meg általában akkor, ha valamihez natív dll kell, vagy ha kedvem tartja. Asm-ben meg még ritkábban. Továbbá nem tudnak eladni VB6/VBA/VB.NET-ben, javascriptben php-ben, pascalban sem, bár ezek azért már akadozva mennek.
Hogy sok aspektusa van egy nyelv megítélésének, azt elhiszem. Sajnos a programozók(vagy akik annak állítják be magukat. mert a tény az, hogy 2 nick bizonyitotta be nekem, hogy tud programozni) ezek közül soknak tényleg lényegtelen szempont. Csak a gond ott van, hogy én nem vagyok programozó(és nem is mondom magam annak). Akkor vajon miért is kell a hardvert fejleszteni, ha a sebesség lényegtelen? Valaki írta, hogy a user 2 mp-et vár a gépre vagy 10-et, az nem igazán szempont. Ezzel sem igazán tudok egyetérteni annak ellenére, hogy tudom, hogy nem leszek népszerű. Sztem egy programnak 2 jellemzője van(legalábbis ha pénzt kérnek érte): az egyik, hogy jól működjön. A másik, hogy ezt minél gyorsabban tegye. Amikor a bankban az ügyintéző azt mondja, hogy a gépre várunk, majd kb. fél perc múlva lépünk tovább(addig csak nézzük egymást), annak nem igazán szoktam örülni. De akkor kérdezek egyet. Ha nem igazán szempont a sebesség, akkor miért is az nálatok a mondás, "hogy 5 másodperc alatt kell kiszolgálni egy HTTP requestet" Akkor miért kell egyáltalán bármilyen időkorlátot is felállítani, ha a sebesség nem igazán szempont? Az meg egy másik szempont, hogy aki az 5 sec-t meghatározta, ő sem volt a helyzet magaslatán, ha könnyedén a törtrésze alatt meg lehetett oldani(1 szakinak azért pontosabban be kellene lőnie a teljesíthető időt). Soha nem tudom megérteni a programozókat. Én nem közétek tartozom. Főleg úgy, hogy tudom, hogy nagyon sok mindent gyorsabban meg lehetne oldani. De természetesen itt a fizetős alkalmazásokra gondolok. Bár a free-nek is illene ezeket betartani. Pl. most én tudom, hogy lehet gyorsítani a programom kódján. Ezt meg is teszem majd attól függetlenül, hogy free a programom. Hosszú időn át nem tudom elképzelni, hogy a lassabb változat lenne fent annak tudatában, hogy van gyorsabb kód is. Amikor lesz időm, akkor módosítom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest