Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
c4-eXp
aktív tag
Huh, vágja itt valaki a c++ stl-t? Mert kéne egy kis segítség. Én még csak most kezdtem el tanulgatni, de egyből lenne egy kérdésem. Szóval tegyük fel, hogy van egy ilyen struktúrám:
struct valami
{
int val;
string info;
};
Na akkor ugye ebből egyszerűen létre lehet hozni mondjuk egy 100 elemű vektort:vector<valami> v(100);
És akkor az lenne a kérdésem, hogy ennek a vektornak az elemeit hogyan lehetne rendezni a ''val'' változó értéke alapján? Mert ugye ha mondjuk egy sima intekből álló vektort csinálok, akkor egyszerű:sort(v.begin(),v.end());
Viszont struct esetén nem tudom, hogy hogyan kell egy adott adattag alapján rendezni. Bocs, ha nagyon láma kérdés, de örülnék, ha valaki segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest