- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Procituning ellenőrzése
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
phoenixke
tag
Őszintén: semeddig. Nincs sok értelme, mert nem a proci a gyenge láncszem. Athlon xp1600+ 1575 1.8V, de nyitott házban minden gond nélkül vitte a 1680-at is 1.85V-n, de akkor meg a ramok 124 Mhz-n mentek s pci 41Mhz nem igen egészséges. Szóval azért kéne átfogó teszt, mert a procin kívüli komponensek érdekelnek, hogy meddig bírják. Így (1575-ön) napi 10-órát megy a gép cs/seti/c/divx/stb. s nem fagy, tehát így jó. Csak szeretnék zárt házban feljebb menni, de nem állandóan kifagyni.
Ha ekkora kulonbseget csinal a nyitott meg a zart haz szerintem ne szeresel annyira feljebb menni.
-
MaUser
addikt
Őszintén: semeddig. Nincs sok értelme, mert nem a proci a gyenge láncszem. Athlon xp1600+ 1575 1.8V, de nyitott házban minden gond nélkül vitte a 1680-at is 1.85V-n, de akkor meg a ramok 124 Mhz-n mentek s pci 41Mhz nem igen egészséges. Szóval azért kéne átfogó teszt, mert a procin kívüli komponensek érdekelnek, hogy meddig bírják. Így (1575-ön) napi 10-órát megy a gép cs/seti/c/divx/stb. s nem fagy, tehát így jó. Csak szeretnék zárt házban feljebb menni, de nem állandóan kifagyni.
-
Egon
nagyúr
miert nem FIX PCI es AGP beallitassal tuningolsz, vagy torekszel arra hogy a szorzoval ugy allitsad ezeket, hogy ne menjenek 2 - 5 MHz nel feljebb az alapertekeknel .. igy csak a procit kell tesztelned ... arra pedig a prime -nal jobbat nem talalsz ... pl. 3,3 GHzn nem tudom lefagyasztani a gepem, a prime viszont csak 3.0 Ghzn hajlando futni hosszu hosszu ideig .. amint 3.0 fole emelem, rogton hibat talal, pedig az UT 3.3 GHzn is lazan fut orakig !!!!
Ha már itt tartunk... Mennyi ideig szoktad futtatni a Prime-t?
-
MaUser
addikt
szorri via
-
MaUser
addikt
miert nem FIX PCI es AGP beallitassal tuningolsz, vagy torekszel arra hogy a szorzoval ugy allitsad ezeket, hogy ne menjenek 2 - 5 MHz nel feljebb az alapertekeknel .. igy csak a procit kell tesztelned ... arra pedig a prime -nal jobbat nem talalsz ... pl. 3,3 GHzn nem tudom lefagyasztani a gepem, a prime viszont csak 3.0 Ghzn hajlando futni hosszu hosszu ideig .. amint 3.0 fole emelem, rogton hibat talal, pedig az UT 3.3 GHzn is lazan fut orakig !!!!
Sajna az abit kr7a-133-amon nincs fix pci/agp/ide (hja asus) s a vika kt266a miatt csak 1/1 v 4/3-at tud. Jelenleg 10,5*150 1/1.
-
LukE
veterán
Teszteléshez codecreatures? elég kevés fpsen megy AA nélkül ahoz, hogy izzassza a gépet.
-
deepwell
aktív tag
-
MaUser
addikt
Nem akartam hárklisnak tűnni, de nem akarok sokat tölteni a rendszer belövésével. Ahogy most megy úgy jó, úgyis a gef 2ti a szűk keresztmetszet. Nemtudom az ut mért nem jutott előbb eszembe.... (Csak szeretném gyorsan megtalálni a határt ennyi) Köszönök minden javaslatot!!!!!!
-
karib
addikt
Nem akarok kötözködni (tényleg nem), hiszen ez a LEGJOBB hardver oldal kicsiny világunkban, de mint említettem a 3dmark-kal sokszor jártam úgy, hogy 5-6 órát vígan ment míg a játék kifagyott 2 óra után. A Sisoft-tal pedig az a bajom, hogy a komponenseket nem egyszerre, hanem egymás után teszteli.
Az én stabilitástesztelési metódusom:
- Memtest86
- Prime95
- CPU Stability Test CPU Warming
- 3DMark 2001 - valami brutál beállítással, esetleg csak software üzemmódban
- Unreal Tournament
Ez utóbbi két teszt elég kritikus, pl. ami UT-ben egy flyby intrót kibír, az már szinte tuti jó lesz. De lehet hosszú távon pörgetni. -
Satan-Claus
senior tag
Nem akarok kötözködni (tényleg nem), hiszen ez a LEGJOBB hardver oldal kicsiny világunkban, de mint említettem a 3dmark-kal sokszor jártam úgy, hogy 5-6 órát vígan ment míg a játék kifagyott 2 óra után. A Sisoft-tal pedig az a bajom, hogy a komponenseket nem egyszerre, hanem egymás után teszteli.
Ha a Sisoft burn-in lefut nálad egymás után 50-szer hiba nélkül, akkor 99.999%, hogy stabil a rendszer. Ha pedig ennyire hárklis vagy, akkor minek tuningolsz? Ha kifagy egy játék 2 óra után, az azt jelenti, hogy vaklami nem kóser, és kicsit vedd vissza mondjuk az fsb-t. Ez ennyire egyszerű. :)
-
MaUser
addikt
-
Satan-Claus
senior tag
Sisoft Sandra Burn-in wizard. Te állítod be, hogy miket terheljen (proci, vinyó, mem stb.), közben méri minden hőmérsékletét, a proci fesz. ingadozását, és mindezt grafikonon ábrázolja. Szintén meg lehet adni hányszor fusson le.
-
karib
addikt
-
MaUser
addikt
Köszi!
-
phoenixke
tag
http://www.unrealtournament2003.com/?downloads
Nem emlekszem a teszteles menetere, de asszem hagyhatod, hogy aerial mode -ban folyamatosan mutassa a palyakat (?), az is eleg neki. Meg van neki benchmarkja is. Egy gamer jobban tudhatna, en leszedtem, ritkan fps -ezem. -
MaUser
addikt
Unreal demot honnan lehetne letölteni? Amivel lehet folyamatosan tesztelni?
-
Egon
nagyúr
Akkor teszteld pl. WinRarral: az a proci mellett nyilvánvalóan a memóriát is igénybe veszi... A vga az más tészta: azt szinte csak 3D-s dologgal lehet tesztelni (így marad a 3DMark).
-
phoenixke
tag
Helló mindenki!
Mivel szoktatátok ellenőrizni a procituningot?
A 3dmark2001-gyel nekem nem igazám műkszik. Ott elmegy 5-6 órát mielőtt megunom, de jaték alatt 2 óra után fagy. A prime csak a procit terheli ebből nem derül ki hogy, a ram/vga/pci bírja-e. Régen tudtam, hogy lehet a quake3-ban folyamatosra rakni a demo futtatását, de sajna elfelejtettem. Tudom az igazi az alakalmazás, de nem a legjobb ha cs alatt akkor fagy ki a gép, ha én vagyok a szerver. Jelenleg a cucc 150*10,5-ön a ram 150-en s napi 10 órát minden gond nélkül (seti/játék/net/c/stb). De mivel új alaplap van a láthatáron, ezért kellene valami jó kis program rendszert terhelni. Nem emlékszik valaki erre a quake3 parancssorra? Azt hiszem egy file-t kellett írni és azt betölteni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!!!!!Unreal 2003 Demo?
-
phoenixke
tag
-
MaUser
addikt
Oke, de ezek megint nem az egészet nyúzzák csak egy részegységet. 5-6 óránál tovább nem igen tudok tesztelni, mert a szobatársak nem igen bírják:) Nem emlékszik senki a quake3 parancssorra? Azt hiszem a pc guruban olvastam.
-
Tompo
aktív tag
Helló mindenki!
A 3dmark2001-gyel nekem nem igazám műkszik. Ott elmegy 5-6 órát mielőtt megunom, de jaték alatt 2 óra után fagy. A prime csak a procit terheli ebből nem derül ki hogy, a ram/vga/pci bírja-e. Régen tudtam, hogy lehet a quake3-ban folyamatosra rakni a demo futtatását, de sajna elfelejtettem. Tudom az igazi az alakalmazás, de nem a legjobb ha cs alatt akkor fagy ki a gép, ha én vagyok a szerver. Jelenleg a cucc 150*10,5-ön a ram 150-en s napi 10 órát minden gond nélkül (seti/játék/net/c/stb). De mivel új alaplap van a láthatáron, ezért kellene valami jó kis program rendszert terhelni. Nem emlékszik valaki erre a quake3 parancssorra? Azt hiszem egy file-t kellett írni és azt betölteni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!!!!!CPU stability test, legalább 24 órát menjen, ha nem bukik ki akkor OK!
-
Egon
nagyúr
Helló mindenki!
A 3dmark2001-gyel nekem nem igazám műkszik. Ott elmegy 5-6 órát mielőtt megunom, de jaték alatt 2 óra után fagy. A prime csak a procit terheli ebből nem derül ki hogy, a ram/vga/pci bírja-e. Régen tudtam, hogy lehet a quake3-ban folyamatosra rakni a demo futtatását, de sajna elfelejtettem. Tudom az igazi az alakalmazás, de nem a legjobb ha cs alatt akkor fagy ki a gép, ha én vagyok a szerver. Jelenleg a cucc 150*10,5-ön a ram 150-en s napi 10 órát minden gond nélkül (seti/játék/net/c/stb). De mivel új alaplap van a láthatáron, ezért kellene valami jó kis program rendszert terhelni. Nem emlékszik valaki erre a quake3 parancssorra? Azt hiszem egy file-t kellett írni és azt betölteni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!!!!!Memtest86 a ram teszthez...
-
MaUser
addikt
Helló mindenki!
A 3dmark2001-gyel nekem nem igazám műkszik. Ott elmegy 5-6 órát mielőtt megunom, de jaték alatt 2 óra után fagy. A prime csak a procit terheli ebből nem derül ki hogy, a ram/vga/pci bírja-e. Régen tudtam, hogy lehet a quake3-ban folyamatosra rakni a demo futtatását, de sajna elfelejtettem. Tudom az igazi az alakalmazás, de nem a legjobb ha cs alatt akkor fagy ki a gép, ha én vagyok a szerver. Jelenleg a cucc 150*10,5-ön a ram 150-en s napi 10 órát minden gond nélkül (seti/játék/net/c/stb). De mivel új alaplap van a láthatáron, ezért kellene valami jó kis program rendszert terhelni. Nem emlékszik valaki erre a quake3 parancssorra? Azt hiszem egy file-t kellett írni és azt betölteni. Előre is köszönöm a hozzászólásokat!!!!!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Procituning ellenőrzése
- (téma lezárva)
- Autós topik
- Star Citizen
- Hardcore café
- Az OpenAI javára ítélt a bíróság Elon Musk perében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Félkonfig! 5800X3D (2027.01-ig garis) - Asus B450f Strix Gaming - Hyperx Predator 32GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 2 év garancia - Eladó!
- 27% - Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5413, 100% AKKSI
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest