- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #170 üzenetére
Réztömből csináltatom majd a szerszámkészítőmmel.
4 darabból fog állni. 3 vizesblokk+ egy ventis blokk.
HA elkészül,akkor külön totyikot nyitok,ha még nincs olyan,mert mindenki sjnálja a blokk méreteket én meg nem(mi).
Szal engem a hatásfok nagyon is érdekel,meg a biztonság.
Itt ha gubanc van,akkor sincsen gáz ott a léghűtés és ha az is gázos,akkor ott a bord abszurd tömege,amit elég nehéz lesz felforralnia a procinak.
Elviekben úgy terveztem,hogy egy pici átalakítással jó legyen a dualmagos intere vagy a xeon-ra. Szal hibrid-kombi-brutal-full-egyedi-maxiking....
Szernintem egyedi és tökéletes darab lesz. Nem feltétlenül külsöre értem,hanem technikailag és hatásfokilag. (0,99999)
Amúgy mivel a lapon nagyon bírtja a súlyokat,akkor már miért ne lenne akár 5-6 kilós borda rajta.
Asszem úgy 50*szer akkora lesz a bordám,mint a Bővebben: link -oldalon az Ordasi legnagyobb blokkja. Neki is tartozom fejleményekkel. Vele csináltattam speciális blokkot a procimra,ami jó a vidkarimra is. Jó fej srác. már találkoztam vele.
Ja és pontos és figyelmes.
MOD: Amúgy nálad milyenek a fejlemények?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest