- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #170 üzenetére
Réztömből csináltatom majd a szerszámkészítőmmel.
4 darabból fog állni. 3 vizesblokk+ egy ventis blokk.
HA elkészül,akkor külön totyikot nyitok,ha még nincs olyan,mert mindenki sjnálja a blokk méreteket én meg nem(mi).
Szal engem a hatásfok nagyon is érdekel,meg a biztonság.
Itt ha gubanc van,akkor sincsen gáz ott a léghűtés és ha az is gázos,akkor ott a bord abszurd tömege,amit elég nehéz lesz felforralnia a procinak.
Elviekben úgy terveztem,hogy egy pici átalakítással jó legyen a dualmagos intere vagy a xeon-ra. Szal hibrid-kombi-brutal-full-egyedi-maxiking....
Szernintem egyedi és tökéletes darab lesz. Nem feltétlenül külsöre értem,hanem technikailag és hatásfokilag. (0,99999)
Amúgy mivel a lapon nagyon bírtja a súlyokat,akkor már miért ne lenne akár 5-6 kilós borda rajta.
Asszem úgy 50*szer akkora lesz a bordám,mint a Bővebben: link -oldalon az Ordasi legnagyobb blokkja. Neki is tartozom fejleményekkel. Vele csináltattam speciális blokkot a procimra,ami jó a vidkarimra is. Jó fej srác. már találkoztam vele.
Ja és pontos és figyelmes.
MOD: Amúgy nálad milyenek a fejlemények?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest