Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
igazad van, de mint már én és más is mondtam: szerintem ez a dolog már a kauciónál el volt cseszve mint h valaki emlitette!, már az illegális kiadás sem jogos.
szóval ezután nekem mindegy, én ezt tettem és nem is irok többet ide KÉSZ!
ui:Az albérlőt nem lehet kizárni az albérletéből... Még a főbérlő sem teheti meg... Mert ezzel magánlaksértést követ el az, aki megakadályozza, hogy az albérlő az albérletbe bejusson... Gondolom be is van oda jelentkezve az albérlő, elég ha csak tartózkodási helyként van oda bejelentkezve. Ekkor főleg nem lehet kizárni...
ugy kell megoldani hogy magátol menni akarjon

[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BMW topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kár teljesen tiszta eszközökkel játszani velük szemben.
Asszem ezt fogom az orruk előtt lebegtetni.