- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Woodslave #78 üzenetére
igazad van, de mint már én és más is mondtam: szerintem ez a dolog már a kauciónál el volt cseszve mint h valaki emlitette!, már az illegális kiadás sem jogos.
szóval ezután nekem mindegy, én ezt tettem és nem is irok többet ide KÉSZ!
ui:Az albérlőt nem lehet kizárni az albérletéből... Még a főbérlő sem teheti meg... Mert ezzel magánlaksértést követ el az, aki megakadályozza, hogy az albérlő az albérletbe bejusson... Gondolom be is van oda jelentkezve az albérlő, elég ha csak tartózkodási helyként van oda bejelentkezve. Ekkor főleg nem lehet kizárni...
ugy kell megoldani hogy magátol menni akarjon
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
1 szerintem nem! ha tartozik pénzel éc nem add, akkor ami pénzt ér azt kell elvinni behajtók is meg mi is ezt csináltuk, majd ha kifizet akkor visszakapja. Ha valaki igy áll hozzá (nem fizet) nem lehet szórakozni mert hülye lesz fizetni ha multkor se kellet. az elözöt meg az életbe nem fizeti ki, ha elmegy a lakásbol kivéve ha nálad van valamije ami egyenértékü vele.
2 az az ő lakása bizonyitsák be h nem az övé volt a tv v pc v mittom én.
3 akkormeg hagyja h élösködjenek rajt?
szerintem ez a dolog már a kauciónál el volt cseszve mint h valaki emlitette! -
qdak
addikt
ismerősőmnél volt hasonlo, miezt tettuk: bementunk és vittuk ami az értéknek megfelelt az a gyerek számitógépe volt. De viheted a tv-t meg ami pénzt ér, ha okoskodik meg hivj pár szekrény hawert.
ui: ha a másik ház nem kész, 3 gyerekkel nem tudod kilakoltatni öket mert a törvény nem engedi! be vannak jelentve hozzád v feketén megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- GTA V
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest