- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke #123 üzenetére
Most láttam meg a házat valójában hogyan is néz ki,így nappali fényben hát
A kád mellett lévő falat teljesen eláztatták, a festéket ledobta magáról.Az ajtók nem záródnak rendesen,néhány ablak el van törve,vagy egyszerűen ki van ütve.A rolók sem működnek már.Nem hiszem el,hogy emberek hogyan tudnak így élni
Az új házukban is őserdőt fognak termeszteni?! Minden lefolyót eldugítottak,a kuka teljesen tele van a szemetükkel.Azt sem tudom hova ürítsem.Egyszóval én nem mertem volna ezt csinálni.Nagyon dühös vagyok,megérdemelnék még vagy 50e-et a nyakukba sózni kárpótlás gyanánt.
-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke #118 üzenetére
Aláírták az elismervényt
Felírtunk minden állást (víz,gáz,villany) Holnap megyek takarítani.El sem hiszem,végre elmentek.Az udvaron van még pár szemetük azt holnap viszik el.Arról jobb nem beszélni,hogy milyen állapotban hagyták itt a házat.
A kádban 1 centi kosz + döglött pók,napraforgóhély.A wc szintén ilyen állapotban van
.A falra micimackót rajzoltak,meg pillangót ZSÍRKRÉTÁVAL
A szobák sarkában tarantula nagyságú pókok vannak és pókhálós az egész ház.Soha többet nem adom ki a házat.
-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke #106 üzenetére
Este jön át a csaj.Vmiért már keresett minket,de nem voltunk itthon.Az anyjával már beszéltem és azt mondta,hogy sikerült bebetonozniuk az aknát és a héten pakolás lesz.Kíváncsi leszek mi lesz ebből.
-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke #43 üzenetére
Ott a ház... Ha az ő nevükön van,akkor nincs gond.
Jelenleg a bankké,ők csak törlesztik. -
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke #28 üzenetére
De a felszólításokkal tudom bizonyítani! Már 2 hónapja ígérgetik,hogy elmennek
A történet pikantériájához hozzátartozik,hogy a múltkor elmentünk hozzájuk és még minket b@szott le,a csajhogy mostmár mindíg sarkukban fogunk lenni + eddig nem volt sürgős a beköltözésem?!Erre apám felkapta a vizet és leordította a haját a csajnakMi a f@szt képzelsz magadról,nehogy te szabd már meg,hogy mit csináljak a saját lakásomban + mikor költözzön be a fiam.Mondta akkor is fater,hogy k.rva gyorsan pakoljatok nem telt bele fél óra és küldte a férjét,hogy ne dobja már ki őket.
-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke #4 üzenetére
Ebből nem lesz polgári peres buli! Vannak drasztikus megoldások a fejemben,de még várok,hátha kapok egy jó tanácsot.Kauciót sajnos nem kértem,tudjátok az emberi bizalom,de ebből tanultam.
Jadro Nem foglaltuk bele a szerződésbe a felmondási időkorlátot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest