Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Most láttam meg a házat valójában hogyan is néz ki,így nappali fényben hát
A kád mellett lévő falat teljesen eláztatták, a festéket ledobta magáról.Az ajtók nem záródnak rendesen,néhány ablak el van törve,vagy egyszerűen ki van ütve.A rolók sem működnek már.Nem hiszem el,hogy emberek hogyan tudnak így élni
Az új házukban is őserdőt fognak termeszteni?! Minden lefolyót eldugítottak,a kuka teljesen tele van a szemetükkel.Azt sem tudom hova ürítsem.Egyszóval én nem mertem volna ezt csinálni.Nagyon dühös vagyok,megérdemelnék még vagy 50e-et a nyakukba sózni kárpótlás gyanánt. -
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Aláírták az elismervényt
Felírtunk minden állást (víz,gáz,villany) Holnap megyek takarítani.El sem hiszem,végre elmentek.Az udvaron van még pár szemetük azt holnap viszik el.Arról jobb nem beszélni,hogy milyen állapotban hagyták itt a házat.
A kádban 1 centi kosz + döglött pók,napraforgóhély.A wc szintén ilyen állapotban van
.A falra micimackót rajzoltak,meg pillangót ZSÍRKRÉTÁVAL
A szobák sarkában tarantula nagyságú pókok vannak és pókhálós az egész ház.Soha többet nem adom ki a házat. -
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Este jön át a csaj.Vmiért már keresett minket,de nem voltunk itthon.Az anyjával már beszéltem és azt mondta,hogy sikerült bebetonozniuk az aknát és a héten pakolás lesz.Kíváncsi leszek mi lesz ebből.

-
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ott a ház... Ha az ő nevükön van,akkor nincs gond.
Jelenleg a bankké,ők csak törlesztik. -
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
De a felszólításokkal tudom bizonyítani! Már 2 hónapja ígérgetik,hogy elmennek

A történet pikantériájához hozzátartozik,hogy a múltkor elmentünk hozzájuk és még minket b@szott le,a csajhogy mostmár mindíg sarkukban fogunk lenni + eddig nem volt sürgős a beköltözésem?!Erre apám felkapta a vizet és leordította a haját a csajnak
Mi a f@szt képzelsz magadról,nehogy te szabd már meg,hogy mit csináljak a saját lakásomban + mikor költözzön be a fiam.Mondta akkor is fater,hogy k.rva gyorsan pakoljatok nem telt bele fél óra és küldte a férjét,hogy ne dobja már ki őket. -
Sátán44
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ebből nem lesz polgári peres buli! Vannak drasztikus megoldások a fejemben,de még várok,hátha kapok egy jó tanácsot.Kauciót sajnos nem kértem,tudjátok az emberi bizalom,de ebből tanultam.
Jadro Nem foglaltuk bele a szerződésbe a felmondási időkorlátot
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az új házukban is őserdőt fognak termeszteni?! Minden lefolyót eldugítottak,a kuka teljesen tele van a szemetükkel.Azt sem tudom hova ürítsem.Egyszóval én nem mertem volna ezt csinálni.Nagyon dühös vagyok,megérdemelnék még vagy 50e-et a nyakukba sózni kárpótlás gyanánt.
Felírtunk minden állást (víz,gáz,villany) Holnap megyek takarítani.El sem hiszem,végre elmentek.Az udvaron van még pár szemetük azt holnap viszik el.Arról jobb nem beszélni,hogy milyen állapotban hagyták itt a házat.