Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

Akkor ez betudható annak, hogy egy indokolatlan PÜ. már alapból elhomályosítja a látásom, mivel felbosszant a hülyeség (hogy valaki képtelen elolvasni egy aláírást), tehát már eleve nem úgy olvasom én sem.

Mindez elkerülhető lett volna, ha rendesen a topikba írod, ahol mindig az válaszol, aki éppen olvassa és pont akkor rá is ér. Egyébként teljesen félrebeszélsz, de nem terhelném ezzel a topikot, indoklás bővebben:

Az adott hardverhez tartozó legjobb programról beszélünk. Nem tudom, kit zavart volna, de akkor az legfeljebb szót emel a "felháborító" off ellen. Kicsit erőltetett ez a nagy aggódás. Érdekes ellentmondás az is, hogy hirtelen mennyire ragaszkodsz Fórum Etiketthez, de azért elolvasni már nem bírod. Más szempontból valahogy nem érdekes számodra.

A MinDigTV vagy a DVB-eszközös topikban sok év alatt hányszor volt szó mindenféle tunerkezelő programokról? Windows, Linux, Android, hálózati stream stb. Miről beszélünk, gyakorlatilag hozzá tartozik a témához, még soha, senki nem aggódott emiatt.

Vagy, ha téged ez ennyire zavar, akkor be kell írni a DVBViewer-topikba, mi a gond? Eszerint meg sem próbáltad. Szerintem még rá sem kerestél (fórum etikett). Utána legfeljebb belinkeled ide is, ha nem olvassa senki, ez így szokás, más esetekben is.

15 éve fórumozom, tisztán hobbiból, időtöltésből firkálgatok. Nem köszönetért, nem érdekel ez a része. Sőt, sokszor én tanultam belőle, amikor valakinek kikeresem a problémáját a Google-ban, aztán lefordítom neki magyarra.

15 éve PH még sehol nem volt, fórumokon privát funkció nem is létezett. Privátozgatásnak semmi köze a fórumozás műfajához. A fórumozás spontán, önkéntes, mindenki arra válaszol, amire tud, vagy épp kedvet érez hozzá.

A privát egyfajta tolakodás, kényszer, amit én utálok, ennyi. Ha nem tetszik, nem tetszik, de ez még nem jogosít fel téged arra, hogy beszólogass nekem, pláne miután több ponton is ellentmondásokba keveredtél.

Vagy úgy is mondhatjuk, a fentiek tükrében, hogy egyáltalán nincs igazad.

Új hozzászólás Aktív témák