- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Azta!
Ezeket látva teljesen elámultam.
Már el is felejtettem a probe-ot!

Egymás mellé téve a két képet a következő módosításokat szeretném;
2.) - nagyon bejön a !! lőrés !! maradjon!
2.) - szín használat közelebb áll a bőrhöz
2.) - a szemöldök is erősebb, de az orr fölött lévő ránc hiányzik
1.) - a vállpánt részt - gombja lehetnek erősebbek? Mármint a méret korrekt, kivehetőbbre gondolok.
1.) - az elálló fül (bal oldali jobban eláll, így korrekt)... előre tekintő szem
1.) - a homlok előre döntése ahogy látom; a hajnak is köszönhető ez "kiemelhetőbb"?1.) - esetleg a felismerhető gallér - egy apró jelvény/ vagy (austin) tábla részlet még fér?
Nem kötekedésnek szántam amiket írtam (tudom, hogy szinte lehetetlen a méret arány miatt a ruhát is behozni. valamint az, hogy a két képből szeretnék egyet...) és a munkátok egyszerűen fantasztikus!

Ez a karakter gyermek korom óta kedvenc, ezért nagyon "bevésődött". Fan vagyok és csinálok egy blogot a karakterről, az Arcképgyárosok tiszteletére, ha meg lesz ez a fantasztikus lőréses avatar!

Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs