Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• junior19

senior tag

válasz ricsip #844 üzenetére

Akkor ha nincs ezekben a menüpontokban semmi megváltoztatva, akkor semmit nem tudsz elmenteni, ezért nem ad az MM sem semmilyen változtatásról adatot.
    Ez ha jól tudom, akkor azt jelentené elméletileg, hogy a készülék LUT tábláját írták át, ami az első gyári beállítások vissza állításáig marad benne, akkor vissza állnak a gyári értékek, magyarul bukod a kalibrációt. Azért erre is illene az MM-nek felhívni a figyelmet a leírásban.
    Azért azt nézd már meg, ha a Szakértői Sötét képmódban csökkented az oledfény értékét, akkor megjelenik-e mögötte a felhasználói felirat. Én egyébként is csökkenteném sötét körülmények között, ezt sem igazán értem, miért nem teszik meg. Az egy dolog, hogy alapértéken kalibrálnak, de azután úgy is hagyják? Így ha a felhasználó nem változtatja meg, alig van Fényerő különbség a sötétben és a világos helyiségben való használatkor.

Alavas: A B7-nél az Élesség 10 a jó érték, csökkentve lágyítja a képet, emelve élesít. Illetve ha az Éljavító be van kapcsolva, akkor Bypass-ban működik, mindegy hova van állítva. Hogy az X-es és 1-es modelleknél ez változott-e és hogyan azt nem tudom, de a 7.8. 9-es szériáknál így volt, van.

Új hozzászólás Aktív témák