Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaChe
tag
Ohhh nagyon thanx! na maj meglukingolom mekkora mosta hely meg mekkora lesz az új házikóba... jólvan, úgyérzem ezek nélkül a ledek nélkül is eléggé világítani fog a gép, ha összejön. Na mégeggy ha maj van szabad 5 sorod leirod hogy lehet lehekkelni egy ventillátort? akrámien keretből ...
-
McCoy
tag
Manuális szabályzóval rendelkezik
Sztem nem nézne ki jól ha te buherálnál rá ledet, de sztem ne a ledes változatot vedd meg, 1 az, hogy nem ér annyit, 2, hogy ha az rpm-et lecsavarod, akkor a venti kevesebb feszt kap, ezér lassabb, és akkor a ledek is elhalványodnak, szal ja
a ház meg legyen jó magas, a lényeg, hogy a proci közepe és a táp alja között minimum 7-8 centi legyen távolság különben nem fog beférni, max ha elhajlítod a lamellákat, amit meg tehecc mert ugy lehet oket hajlitani mint a papirt -
SzaChe
tag
akkor az én procimat lefegyasztja, az már nem jó
Félretéve a viccet hülye kérdés de ebben meg a LED es változatban va külömbség, mármint úgy fogalmazok hogy esetleg házilag is lehet rá buherálni led et? vagy akkor inkább + XYHUF ért ha a ledre is gyúrok vegyek olyat ? az elférést megoldom mert most veszek egy vmivel magasabb számítógép házat, de term beviszem a szaküzletbe oszt ha rárakják ámen, ha meg nem akkor maradok a réginél...
amúgy kösz az infót -
McCoy
tag
Hello, nekem is ilyen hűtőm van, és felmegy abit nf7-re mivel nekemis nf7-s-em van
és jól hűt, 15-18db a zajszintje alapon, és az én procim 1.8V-al képes 49-50 fokon tartani 1400rpm-en ami nagyjából 18-20db! Megéri jó hűtő. Arra figyelj, hogy a gépedbe beleférjen, mivel 144mm az átmérője, méretes!! -
SzaChe
tag
Bár nem a legeslegújabb hűtő, de nekem csak egy sima húzás nélküli 2500 bartonom van, én nem a tunning az elsődleges célom, csak hogy en egy csúnya ormótlan és nem utolsó sorban hangos hűtő legyen a gépemben. szal kérdezném hogy ki mit tud róla? mennyire hűt jól, mongyuk spec az én procim, a ház szellőzése nagyon jó,... Mennyire hangos? mennyire megbízható? Esetleg még 1 kérdés Abit NF7S lapra felmegy-e ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sztem nem nézne ki jól ha te buherálnál rá ledet, de sztem ne a ledes változatot vedd meg, 1 az, hogy nem ér annyit, 2, hogy ha az rpm-et lecsavarod, akkor a venti kevesebb feszt kap, ezér lassabb, és akkor a ledek is elhalványodnak, szal ja
Félretéve a viccet hülye kérdés de ebben meg a LED es változatban va külömbség, mármint úgy fogalmazok hogy esetleg házilag is lehet rá buherálni led et? vagy akkor inkább + XYHUF ért ha a ledre is gyúrok vegyek olyat ? az elférést megoldom mert most veszek egy vmivel magasabb számítógép házat, de term beviszem a szaküzletbe oszt ha rárakják ámen, ha meg nem akkor maradok a réginél...