Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandi
aktív tag
Kipörgettem én is.
Nem volt rossz játék,bár többször gondoltam már rá,hogy mi va' sose lesz vége?!.
Ez a sok forgolódás,ez a sok ürhajózás brr
Aki azért játszik vele, mert rejtvények vanak benne azt ki kell,hogy ábrándítsam.
Ebben nem rejtvények vannak,hanem inkább jó helyzetfelismerés (kell).
Aki pedig a rejtvények miatt keres egy játékot akkor nyugodtan töltse le a Keepsake-t, bár abban nem kell lőni.
Gömb, mint főfő nem nehéz kinyírni
Sokan bánjátok azt, hogy tök tré,hogy nem lehet meghalni benne, nos ez egy olyan játék ami erre épűlt, kiváncsi lennék ki az aki bármely ilyen főbb szörnyet meg tudna őlni anélkül,hogy ne kéne mennie ''elisiumba'' =)
Sőt ez az a játék ahol van 4-5 ellenség jön egyszerre és ''tuti'', hogy mész az elisiumba
, míg a többi más lövöldőzős játékkal ellentétben akkor vagy gáz,ha meghalsz már 4-5 ''embernél'' 
-
Grandi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem kell itt a cirtomásrágákat...
Megcsináltam,de véletlenül.
Senkisem mondta azt,hogy nem csak elöre hátra megy ez a szar (egérrel), hanem jobbra és balra is.
Én nem tudok úgy játékot játszani,hogy w,a,s,d gombokkal ,így az első dolgom volt mikor elöször játszottam, hogy átállítottam a nyilakra, de eleve a nyilakra csak az előre és a hátrát lehetett betenni. Úgyhogy a jobbra balra mozgást szépen elfelejtettem és ha jobbra akartam menni akkor a felfelenyíl és az egér kombinációja ( tipikus fps )
így a jobbra kiosztás , maradt a d és a shift.
Úgy jöttem rá erre az egészre hogy szinte már vertem a bill.t mikor elindult jobbra( benyomtam a shiftet)
)
Most gonodlj bele, úgy maradt fel 2 ilyen nyaláb,hogy nem is mozogtam semerre, azért tudok!
Köszi. -
Grandi
aktív tag
Nah jó.
Újrakezdtem ezt a részt, persze megint ugyanaz a kettő maradt úgy.
Mivelhogy annyira fent van mindkét csóva,hogy ez a tetves ürhajó (vagy mi) annyira nem tud felmenni,így kérem küldjön valaki egy mentést
Köszönöm -
Grandi
aktív tag
az eredeti screenre nyomtam még1 screent
romlott a kép minősége,de azért látszik
Balról jön aztán jobbra fel, de lefelé a középfelé semmiféleképpen nem jön, oda meg hiába megyek, nem érek el.
a másik ennél is rosszabb helyen van..
[link]
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó, majd kitalálok vmit, ugyanis ha játék közben nyomok egy screent akkor tga kiterjesztésbe menti le. ha azt átnevezem jpg, gif, bmp-be úgy meg nem nyitható meg, ''nincs villámnézet''
-
Grandi
aktív tag
csupán az mi a KÉPEN is látszik,hogy a gömb sosem forog úgy, hogy elérjem az átkapcsoló nyalábot. túlságosan felül van hiába megyek fel/le jobb egér/balegér
De ha mocskosúl elkezdek ráállni a témára akkor lehet, hogy ami a képen '' épp jön'' azt be tudom izzitani,de a másikat biztos nem -
Grandi
aktív tag
Jön ám a következő kérdésem

Főőrző asszondja nekem,hogy menjek be a gömbe, jó persze mennék én, csak épp még 2 ''lézernyalábot'' be kéne izzítanom és az istenért se tudok úgy odamenni, hogy be tudjam kapcsolni.
hiába lövöm a már meglévőket attól nem fog másképp pörögni a gömb.
Gondolom az nem befolyásol semmit, hogy egyik nyaláb pirosabb, míg a másik világosabb
[link] = tga
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
köszi a helpet Srácok !
ugyan legalább 3x kellett elolvasnom,hogy megértsem mit írtok, de mikor volt már egy kép az elképzelésről akkor visszamentem a játékba és akkor már tisztán láttam mit is írtok
Kezdd ez a játék átmenni abba, hogy sose lesz vége
sok repkedés után ( amit már kicsi unok
) kikapcsltam valami fő generátort és tök sötét van.
Sok van még a játékból ?
-
Grandi
aktív tag
Amúgy kemény ez a csávó jó dumái vannak.
asszondja: '' Ember! Milyen sötét van idebent, én meg csak itt DOOM-álok ''
[Szerkesztve] -
Grandi
aktív tag
Elakadtam, mint az állat!
valami kockában vagyok és csak úgy tudok kijönni, ha a kapcsolókat( amiböl jó sok van ) lövöm ami ügye megváltoztatja a poziciót, de nem értem mi az értelme, mi lenne az amit nekem elkéne érnem, mi a cél?
[link] -
Grandi
aktív tag
Ma elkezdtem vele játszani, még nagyon az elején vagyok és máris sikerült elakadnom..
Ott vagyok, hogy lift.
1. emeletről indulok a 2. emeleten van űrhajó amibe beszállok és felmegyek valahova( hangár szerü ) ott bekapcsolok 2 dolgot és most?
kijöttem onnan és itt a screen, hogy melyik részre gondolok.
[link]
Istenértse tudok rájönni mit kéne csinálni. -
Grandi
aktív tag
Ma elkezdtem vele játszani, még nagyon az elején vagyok és máris sikerült elakadnom..
ott vagyok, hogy lift. 1. emeletről indulok a 2. emeleten van űrhajó azzal elmegyek mégfelülre valahova( hangár szerü ) ott bekapcsolok 2 dolgot és most?
Istenértse tudok rájönni mit kéne csinálni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)