Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
violentSt
tag
innen letölthető minden amire szükséged lehet
ezt kicsomagolod, és találsz benne manualt
(a "recovery" - zold nyitott hasu robot, a hangerő "+" gombbal jön elő ahogy irja - csak az ábrán fordítva van jelölve)elsonek innen [link]
toltsd le a PMP5570C 1.1.1 firmware-t (ha nem látszik katt a "See all firmware updates for PMP5570C" feliratra
)
es probáld ezt visszatenni, igy ha sikerul 4.0-ad lesz es ujra rootolhatod
ha nem megy tedd fel rá az elso csomagban lévo 1.1.9-et ekkor rootod nem lesz (majd később valamikor)
de legalább a készuléked mukodni fogne tudom mennyire mukodik a dolog csak elméleti
de en igy állnék neki
ha nem jon be a nyitott hasú robot akkor asszem szervíz

-
violentSt
tag
ICS alol műkodnie kell a rootnak
nekem is lassan futott le a folyamat, néha azt hittem leállt, sot pont az általad említett ujraindításnál csak nagyon soká indult ujra el (szerintem itt nem kellett volna hozzápiszkálni, inkább várni) de hagytam és végul ment továbbroot-ra nekem is a játékok sd-re pakolása miatt van szuksegem, ennek hiánya miatt nem toltam még fel a JB-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)