- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
CosworthF1 #4684 üzenetére
Igen, arra is írtam a fenntartási költséget, ugye ezeknek az eszközöknek folyamatosan mennie kell és nem pár W-ot fogyasztanak azért, szóval nem túl környezettudatos megoldás, az esztétikáról meg nem is beszéltem, nálunk ide biztos nem rakhatnának olyat.
Esetleg akkor lehetne elfogadható dolog, ha az oszlopon lenne és onnan már koax jönne be és akkor ők fizetnék a fenntartását is az áramszolgáltató felé, de gondolom az büdös volt, nekik így is drágábbra jött ki a plusz eszköz miatt, plusz egy CMTS átlagban többet fogyaszt, mint egy OLT és ezzel a módszerrel még a válaszidő is magasabb, azért mondtam hogy én ilyen technikai megvalósítást biztos nem engedtem volna, sehogy nem éri meg, sőt veszélyesebb is, egy házban minél több az elektromos berendezések száma, annál nagyobb a kockázat egy vihar okozta villámcsapás esetén hogy egy elektromos eszköz kigyulladjon ha a hálózatot villámcsapás éri, szóval hogy plusz hibatényező az csak hagyján. Akik ilyenekről döntenek, azok általában nem járnak el megfelelően, gyakorlatilag meghaladja a szellemi kapacitásukat az, hogy végig gondolják, hogy egy ilyen dolog pozitív, illetve negatív tényezőit összevessék szolgáltatói és előfizető szinten is, valamint hogy levonják belőle a szükséges konzekvenciákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest