Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Nem bízod a véletlenre azt látom

Csak 3-nál mersz visszavenni?
Egyébként nem jó, mert a 0 és 2 között nem megy végbe semmi, marad a nagyon magas, így ez 2-20ig, és 3-10ig ment végbe, tulajdonképpen ez történt.
Ezt ki kell kísérletezni, mert - előjelet is be lehet írni, ezért nem tudom hogy működik e az 1-20, de nálam + előjellel is menni szokott. Igaz én nem úgy állítom be hogy a vesztésre állás +ról induljon visszafele.
Na, ahogy te akartad az vesztésre -20 - +2, és győzelemre +3 - +10, Remélem értelmes lett
Én -8 - 0, és 1 - 8 szoktam állítani, csak én nem használok - előjelet. +1nél váltok le. De ezt te tudod hogy milyen erős az ellenfél.
Vagyis balról jobbra írva 0 - 8, 1 - 8, de ha - előjelet kéne használjak akkor -8 - 0, 1 - 8 lenne nagyon valószínű.Grat! mindenkinek. Nekem nem jött össze, de 3pontra az elsőtől

Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest