Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Nehéz ez

Kapásból azt mondanám hogy 10es EK, 8as Reg, és bele kell számítani a táborokat, akkor minimum 8as SA is.
3 szezon múlva ki tudja hogy néz majd ki egy III. osztály. Szerintem iszonyat erős lesz az is, mert a II-be már csak a legjobbak fognak beférni akik már létesítményben is magasan állnak. Már most 17-18éves 700öés játékosok vannak elegen. Ha tudsz úgy okoskodni hogy ilyenjeid legyenek...
Nálunk a III-ban is csak játékosvásárlással tudnak ottmaradni, közben a létesítményeik sehol sincsenek, ezért szerintem még sokáig pénzkidobás.
Csinálnék egy kezdő és csere 11et amivel stabilan bent tudsz maradni, és elől végezni a jutalom és szponzori miatt, közben gőzerővel építeni a létesítményeket addig amíg az a keret bírja, de a III.1be ne gyere, nagyon nehéz megragadni, és az alsóházi helyezések miatt rossz lenne a szponzori is, öcsé is. Ha 10es szint felett leszel mind a 3al akkor kezdj fiatalítani. Addig meg ha jó a csapatod, arra szezonokig nem kell költs
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 1 / 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest