Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungeek
senior tag
válasz
#30814464 #18 üzenetére
tessék. Becsomagoltam neked egy pár fr.forr. tételt
Bővebben: link
benne van egy fr.forr előtti tétel is, a napkirály és miegyéb, azt is jó ha tudod...
egyébként pont ebből feleltem idén, az egész kibaszott forradalomból... témazáró felelés30 percig dumáltam... persze 5ös lett
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Még van időd tanulni, egy kettes szintet simán el lehet érni az idei tananyagból pár nap alatt, ha tanultál valamit év közben (én is most voltam harmadikos).
Amúgy a mi tanárunk is pofára osztályoz, sokak szerint pedig egy állat, de nem olyan vészes még a tananyag. -
ptiboy
senior tag
hmmm
azok a régi szép idők, töri, fizika,érettségi,komolyan hiányzik a szenvedés
dejó h. már megvan az összes szigcsim -
asturel
őstag
azer elmondhatnatok 1 miatyankot esetleg ertunk
-
ToBeY
nagyúr
Legjobb teknika lekicsited a tételek kidolgozását,aztán ugyebár minden szóbeli vizsgán lehet készülni papira jegyzetelni.Egyszerűen átirod a pairra eztán pofátlanúl felolvasod.Persze izgulósoknak nem ajánlom nekem bejött középsuliba 1-2 vizsgán!
-
TexT-BoY
addikt
ritkamarha gyorsan üj neki a tanulásnak
ha nem tudsz tanulni akkor probálgass teknikákat...
de ha nem fogsz tanulni akkor neked löttek
közép iskola 3osztályába a legrosszab szvsz megbukni...
onnantol kezdve szvsz a tanárok leirnak majd és az éretségid is nagyon nemfog menni....
DÖKös tudományaim szerint te pedig kérhetnél egy más tanárt is aki vizsgáztat -
Tomcat13
senior tag
Valahol. olvastam, hogy az ''életben nem lehet csalni'', kicsit nevettem, aztán meg röhögtem egy nagyot, ha valaki ezt komolyan gondlta akkor nem itt él Magyarországon, vagy beteg!
Csak be kell kapcsolni a TV-ét, és megnézni a Hiradót, már is nem így gondolkodna az illető! -
gro0ms
aktív tag
Hehe már csak 5 nap... Én elkezdenék kúúúúúúúúr*ára magolni
-
_Volkovy_
nagyúr
Én megkaptam a kettest töriből,hihi
-
PapaMaci
őstag
-
gro0ms
aktív tag
Sztem neked lőttek. Azért szurkolok, de akármennyire szeretnéd TANULÁS NÉLKÜL NEM LESZEL SENKI.
Ezvan.
-
Biaggio
őstag
Mi lesz a sráccal vizsgaidőszakban?
-
divot
veterán
Yály, de jó kis topic.
Hogy én mennyire szerettem már iskolában is az ilyen arcokat. -
Phantom Lord
aktív tag
Ha van egy kis eszed leülsz és megtanulod, ennyi. Inkább 4 nap mint 1 év nem?
-
Tul
aktív tag
válasz
#30814464 #22 üzenetére
Harmadikos gimis vagy és kaos padra tellik??? Nem is rossz. Én még béreltem a cuccokat, mikor ennyi idős voltam (na jó, tulképp most sem vok túl öreg, még csak másod éves felsőoktatásban). Az én véleményem is az, hogy tanulni kéne egy kicsit. Legalább ülj le pár órát a könyvek fölé, hidd el ártani nem fog. Én is így csináltam mindig, leültem, de soha nem tanultam, mákod lesz hidd el! Ma leérettségiznék inkább mégegyszer mindenből, csak egy irodalom vizsgám engednék el a sok közül... nem mondd nekem, hogy annyira nehéz egy ilyen pótvizsga
-
törölt tag
az átrogdosást én is nagyon remélem..Mária terézia rulz..
-
asturel
őstag
csa engem rajzbol (muveszet tortenelm) huztak meg 25.en potvizsga
up mer gyorsan kell
mod: ya en nem latok eselyt ra hogy tanulas nelkul atmenyj ha nincsen valami potenciad .. bar akko nem biztos h meghuztak volna
ui.: azer remelem atrugdosnak bennunket ;>
[Szerkesztve] -
törölt tag
senkI?
nemár..
-
törölt tag
francia forradalom rulz..
Ha valakinek van esetleg kidolgozott érthetö tétele akkor azt szivesen átvenném;)
msn: technoboy@mailbox.hu -
törölt tag
Szoval akkor még 1x
tanulás nélkül hogyan lehetne valami kiskaput találni hogy átmenjek? -
WN31RD
addikt
''az életben nem lehet csalni''
Én azt mondanám, hogy éppen ott nagyon is lehet. De persze kérdés, mit tekintünk csalásnak...
Törvényeket, szabályokat, más emberek éberségét ki lehet kerülni, meg lehet venni. Gyakorlati szemszögből: nemigen valóságtól elrugaszkodott feltételezés, hogy egy ügyes(kedő), talpraesett, gátlástalan(abb) ember gyakran jobban boldogul, mint jobb képességekkel vagy nagyobb tudással, szakértelemmel rendelkező társa. -
Bash
őstag
Este 8-kor még nem szoktam aludni, egyébként meg figyelhetnétek. Címet átírtam, sőt már a Moderátort keresek!-be is válaszoltam.
-
Úgy látszik, ilyenkor a moderátorok már alszanak...
-
Dave™
nagyúr
Tudom, hogy drasztikusan hangzik, de ha mindenhez így fogsz hozzállni, akkor a kartondobozodban már nem lesznek erőszakosak a csajok... Persze ehhez sokáig kell komolytalanul venni a dolgot, de 17 (?) évesen lassan kezdj el gondolkodni, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel. Persze nem kell megfogadni...
SZVSZ inkább tanulj. Még van pár nap.
-
Trak
addikt
Bazz töriből...
Legalább vlamennyit tudjál már a történelemről.
Egy kettesért nem sokat kell tudni. Akármennyire is pofára osztályoz, ha tudsz dolgokat, akkor nem fog megbuktatni egy pótvizsgán.
3-4 nap alatt meg lehet tanulni kettesre, akár érettségit is, nemhogy egy évnyi anyagot.
Húzz bele... -
Keitaro
addikt
Egyik ismerősöm is hasonlóan járt. Arcra ment a dolog. Jó a srác nem volt egy űbertanuló, de azért annyit tudott hogy átmenjen. Aztán meghúzta a tanár, az anyja meg bement és kiverte a balhét, hogy pofára megy, aztán csak átment a srác
Szvsz tanulás nélkül ha abszolút nem tudsz semmit akkor nehéz lesz, úgyhogy valamennyit azért tudni kéne -
törölt tag
naszoval
van egy r*hadék tanárom aki meghuzott mert nem igazán csip és arca/is osztályoz.
Meghuzott persze töriböl középsuli 3. osztály.
Meg lehetne szerintetek valahogy oldani (és hogyan) hogy tanulás nélkül átmenjek?
s.o.s. 27.én lessz a vizsga és nem tudok semmit, tanulni pedig nincs idöm mert hát ugye eröszakosak a csajok
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest