Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loretto
veterán
nem hiszem el hogy erre nem tuc magadtól rájönni.most komolyan mit gondolsz, ha odamész segg hülyén akkor mire engedjenek át?van akkora tudásod hogy nem kell tanulni ne tedd.de azért a két szép szemedért nem mész át.bár itt pécsen az edzőm egy főiskolai tanár. és halott olyat hogy nagy pénzekbe fogadtak hogy ki tud egy félévet megcsinálni tanulás nélkül
-
Speccy
aktív tag
válasz
#30814464 #79 üzenetére
Ha sikerül a pótvizsga, akkor sem árulod el?
Tehát : nem a szüleidtől kaptad, nem illegális dologból jött össze... valószinűleg nem dolgoztál érte, mert akkor nem azt mondanád, hogy semmi közöm hozzá... most már baromi kíváncsi vagyok, akkor honnan van... lehet otthon forrasztottad össze? -
törölt tag
-
kretenallat
senior tag
válasz
#30814464 #79 üzenetére
kedves gyerek vagy te en ugy erzem... meg ugytunik h rohadtul lusta. remelm a szuleid ott lesznek mogotted h toljanak es penzeljenek a felnott eletedben mert lehet h szivni fogsz egy icipicit. egyebkent szerintem a tortenelmet (is) ismernie kellene mindenkinek. (igaz akkor szerintem a baloldalnak meg kene szunnie a parlamentben >D)
-
Speccy
aktív tag
válasz
#30814464 #73 üzenetére
''Erra a majd megy a T@sc@.ba pittyegni, vagy mittomén...-re csak annyit reagálok h nem valoszinü...''
hát lehet tényleg nem, mert oda érettségi is kéne...
''A honnan van 18évesen kaos padom meg a configom a hoz semmi közötök de elárulom h nem az öseimtöl...''
akkor honnan? az utcán találtad? vagy valami illegális dolog? -
Arnold2
őstag
válasz
#30814464 #75 üzenetére
Nna a módszer a következő: Hozzávalók: Egy headsetes mobil, egy haver, feltőltőkártya, és hosszú haj!
Fogod a mobilt és odaragaszod a melkasodhoz, beprogramozod a gombot a haver számára! A fülest szétszeded ugy hogy csak a tekercs maradjon /csak leszeded a műanyagburkot róla/. A füled mőgött vezeted a kábelt és amennyira lehet a tarkod közepén vezeted el a cuccot, de ugy hogy a mikrofon ott legyen a válad alatt, elől. Pár helyen odaragasztod a cuccot leukoplaszttalÉs az egész művet elrejted a hajaddal! Nos mikor húzod a tételt akkor már vonalban vagy a haverral, hangosan kiejted a tétel címét.Majd a haver lesúgja szép lassan, de ne ötösre!!! Miután megvan óvatosan leszeded a füledből /ha tudod/. Majd felelsz!!
Nekem bejött!
Persze ha nincs hosszú haj meg fémbocskor meg villanygitár
akkor hiába irtam ezt a kis novellát! -
Flashy
veterán
válasz
#30814464 #75 üzenetére
itt nincs mérlegelés. ha egyszer már hülye voltál és meghúztak (ha max pontos dolgozatot írsz, nincs az a tanár aki pofára meghúz ugye), legalább másodszor ne legyél. majd később ha benő a fejed lágya rá fogsz jönni hogy egypár ''bulizást'' bőven megért volna ha karriered is van. lesz idő amikor nem az lesz a legnagyobb gondod hogy mennyire tartanak menőnek a lányok. de ők is felnőnek egyszer és már nem fognak jócsávónak tartani örökké középiskolásan végzettség nélkül. lesz még időd bulizni az életben, de nem egyszerűbb túlesni a tanulós szakaszon még most, amikor itt az ideje?
-
hungeek
senior tag
válasz
#30814464 #18 üzenetére
tessék. Becsomagoltam neked egy pár fr.forr. tételt
Bővebben: link
benne van egy fr.forr előtti tétel is, a napkirály és miegyéb, azt is jó ha tudod...
egyébként pont ebből feleltem idén, az egész kibaszott forradalomból... témazáró felelés30 percig dumáltam... persze 5ös lett
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
ritkamarha gyorsan üj neki a tanulásnak
ha nem tudsz tanulni akkor probálgass teknikákat...
de ha nem fogsz tanulni akkor neked löttek
közép iskola 3osztályába a legrosszab szvsz megbukni...
onnantol kezdve szvsz a tanárok leirnak majd és az éretségid is nagyon nemfog menni....
DÖKös tudományaim szerint te pedig kérhetnél egy más tanárt is aki vizsgáztat -
Tul
aktív tag
válasz
#30814464 #22 üzenetére
Harmadikos gimis vagy és kaos padra tellik??? Nem is rossz. Én még béreltem a cuccokat, mikor ennyi idős voltam (na jó, tulképp most sem vok túl öreg, még csak másod éves felsőoktatásban). Az én véleményem is az, hogy tanulni kéne egy kicsit. Legalább ülj le pár órát a könyvek fölé, hidd el ártani nem fog. Én is így csináltam mindig, leültem, de soha nem tanultam, mákod lesz hidd el! Ma leérettségiznék inkább mégegyszer mindenből, csak egy irodalom vizsgám engednék el a sok közül... nem mondd nekem, hogy annyira nehéz egy ilyen pótvizsga
-
Dave™
nagyúr
Tudom, hogy drasztikusan hangzik, de ha mindenhez így fogsz hozzállni, akkor a kartondobozodban már nem lesznek erőszakosak a csajok... Persze ehhez sokáig kell komolytalanul venni a dolgot, de 17 (?) évesen lassan kezdj el gondolkodni, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel. Persze nem kell megfogadni...
SZVSZ inkább tanulj. Még van pár nap.
-
Trak
addikt
Bazz töriből...
Legalább vlamennyit tudjál már a történelemről.
Egy kettesért nem sokat kell tudni. Akármennyire is pofára osztályoz, ha tudsz dolgokat, akkor nem fog megbuktatni egy pótvizsgán.
3-4 nap alatt meg lehet tanulni kettesre, akár érettségit is, nemhogy egy évnyi anyagot.
Húzz bele... -
Keitaro
addikt
Egyik ismerősöm is hasonlóan járt. Arcra ment a dolog. Jó a srác nem volt egy űbertanuló, de azért annyit tudott hogy átmenjen. Aztán meghúzta a tanár, az anyja meg bement és kiverte a balhét, hogy pofára megy, aztán csak átment a srác
Szvsz tanulás nélkül ha abszolút nem tudsz semmit akkor nehéz lesz, úgyhogy valamennyit azért tudni kéne
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- Kerékpársportok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest