Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Sziasztok! A Vatera futárnál ( ami igazából MPL futár ) megéri fizetni a törékeny feladásért? Vagy ugyanúgy kezelik a törékeny csomagot mint a sima csomagot?
-
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
A holnapi napon ( szombat ), tekintettel arra hogy munkanap lesz kézbesítés? Ma feladtam elsőbbségivel egy levelet, és jó lenne ha holnapra megkapná az illető.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ma feladtam egy csomagot weboxal, de lehet eltosztam a dolgokat.
Amikor bepötyögtem a kódot ( mivel a vonalkódolvasó nem működött ), akkor ugye kinyílt az egyik rekesz. Mivel nagy zaj volt, nem hallottam hogy melyik, így kerestem egy olyat ami nyitva van. Beleraktam a csomagot, becsuktam, de a kijelzőn továbbra is azt írta hogy nincs becsukva. Ekkor láttam hogy van egy másik nyitott rekesz is. Visszamentem a kijelzőn, de már nem nyílt ki az ahova beraktam a csomagot, szóval becsuktam a másikat és kiírta hogy kész.
Most akkor mi van? Még sosem volt olyan, hogy két rekesz is kinyílt. Vagy most ahova beraktam a csomagot azt üresnek érzékeli, és majd valakinek kinyílik újra benne a csomaggal?[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz Fancy-boy #6138 üzenetére
Felhívtam, de nem már nagyon tudtak segíteni. Annyit mondtak hogy holnap 13 órakor ürítik az automatát, és majd akkor kiderül, meg mondták hogy biztosan nem nyílt ki két rekesz. Az egyik már alapból nyitva lehetett valami miatt.
Nyilván az automata előtt kellett volna telefonálni, de már mindegy. Szerencsére nem nagy érték. Egy régi társasjátékot vettek meg tőlem. Persze kellemetlen lesz számomra ha eltűnik, de ez van.[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Valaki járt már úgy, hogy a Foxpost-os automata 2x vonta le a feladási költséget egy csomagért?
Az első próbálkozásom hibára futott valamiért, de az OTP ugyanúgy küldte arra is az SMS-t, hogy levonták. Jeleztem az ügyfélszolgálaton, de csak annyit mondott az ügyintéző hogy továbbítja a pénzügyeseknek.
Ilyenkor ugye vissza szokták utalni a pénzt?[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Fel kell adnom utánvéttel egy csomagot, aminek egy PostaPonton kell landolnia. A probléma az, hogy az illetőnek nincs e-mail címe (vagy legalábbis nem hajlandó azt megmondani), viszont a futár megrendelésénél mindenképp meg kell adni a címzett e-mail címét. Szerintetek probléma lehet belőle, ha ide is a sajátomat írom? Persze bevihetném a postára is, de ott sokkal drágább lenne a feladás, amit így már nekem kéne pluszba kifizetnem, és így is áron alul ment el a termékem.
[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz SUPREME7 #6950 üzenetére
Igazad van, de már megígértem neki hogy feladom, és utólag már nem akarok problémázni.
Egyébként a csomagazonosítót azt nem a címzett e-mail címére küldik? Csak mert arra megkért, hogy azt majd küldjem el neki SMS-be, és ha a címzett e-mail-re küldik, akkor muszáj lesz az enyémet beírni oda is. -
bopeti98
őstag
válasz SUPREME7 #6952 üzenetére
Igen, Vaterafutár. Én elég sok csomagot adok fel így, de a címkén sajnos nincs rajta a nyomonkövetésre is alkalmas csomagszám.
Annyira imádom, amikor feleslegesen nehezítik az ember életét. Nem értem mibe telt volna adnia egy e-mail címet.Na mindegy, köszönöm a segítséget! Remélem SMS-ben elküldik majd neki, bár nem tudom hogy ez miért ilyen fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest