Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Szerencsés
A DHL ügyfélszolgálatos említette pénteken nekem, hogy ma átvehetem a csomagomat, de át lett osztva holnapra (láttam, hogy nem frissül a nyomkövetés, így felhívtam őket)
Remélem tényleg átvehetem tőlük holnap, ha már még fizetek is érte.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
azbest
félisten
ellenőrizd le, hogy valójában beterhelték e a számládat az összeggel. A kártya beterhelése még nem jelenti azt, hogy tényleg le is vonták a hozzá tartozó számláról.
Nekem egy alzás fizetésbe csúszott rendszerhiba, ahol a kártyatörténetbe bekerült, de nem lett levonva a számláról. Az alzás ügyintéző szerint sem kapták meg az elsőt, a rendszerük sem jelölte fizetettnek. Szóval újra fizettem, mostmár sikeresen.[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Igazad van. Ha van az emberek rá energiája/ideje. Ismertem egy fószert annak ez volt a hobbija, és tök élvezte. Hát, nem vagyunk egyformák....
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Fancy-boy
addikt
Kérdés:
Ha már bent volt egy csomag, és visszacsuktad az ajtót, akkor a kijelzőn miért okéztad le a sikeres csomagfeladást?
Olyankor szerintem van olyan lehetőség, hogy másik rekesz választása.
A bemutató videóban is mutatják, hogy ha például nem fér be a csomag, akkor visszacsukja a rekeszt és kijelzőn kiválasztja a megfelelőt: [link]
Mindenesetre szerintem lenne lehetőség chargeback-et indítani.
OTP topic: [link][ Szerkesztve ]
-
Mr.Pentele
tag
válasz RoSSo3 #10807 üzenetére
Szia!
Miután lezárod a feladójegyzéket, akkor kiad egy úgynevezett IKR számot. Azt írd fel és a levelekkel együtt vidd magaddal a postára, a kezelő az alapján tudja majd előhozni azt a rögzítést amit megcsináltál. Fizetni a szokásos módon, készpénzzel vagy kártyával tudsz. Egyébként tényleg megéri, mert ha sokat ad fel az ember akkor igencsak érződik a különbség, illetve még egy előnye hogy a címzetteket elmenti magának, szóval a következő alkalommal a címzett neve gépelése közben kis menüben ajánlja a nevét, katt rá és a többi adat ki is lesz töltve.
-
Mr.Pentele
tag
válasz RoSSo3 #10924 üzenetére
Tudtommal csak csomagoknál van időgarantált szolgáltatás, de az is csak akkor ha az úgynevezett 1 munkanapos időgarancia nevű szolgáltatást is kéred a csomagra ami 90 Ft pluszt jelent, ha jól tudom. Régebben az MPL üzleti csomagok alapvetően garantált 1 munkanaposak voltak, de ahogy változtak a dolgok, ezt a szolgáltatást kiemelték egy külön opciónak. Tapasztalataim szerint enélkül a plusz 90 Ft-os téma nélkül is célba szokott érni másnapra a csomag, illetve az MPL postacsomag esetében, ahol mondjuk az értéknyilvánítás többe kerül mert nem tartalmazza az alapdíj míg az üzletinél 50.000 Ft-ig benne van, annál is alig tudok olyan alkalmat mondani hogy másnap ne ért volna oda. Persze ha mégsem, akkor sem reklamálhatok mert annak nem annyi az átfutási ideje. Röviden: MPL üzleti csomagot válassz ilyen célra abban értéknyilvánítás is benne van plusz kérhető rá az 1 munkanap.
-
Mr.Pentele
tag
válasz RoSSo3 #10938 üzenetére
Nagyon szívesen.
Az MPL esetén ha megadod a címiraton a címzett e mail címét is, akkor a feladást követően a Posta automatikusan emailt küld a címzettnek, benne minden hasznos adattal, illetve a kiszállítás napján is amikor a kézbesítő elindult a csomaggal akkor is kap egy e-mailt. Szerintem ez viszonylag jól működik, és nem kell pluszban fizetni érte. Ez egyébként a posta bármely típusú csomagjanál ugyanez. Feltétele tehát hogy az adat meg legyen adva az MPL címiratkitöltőben.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Pentele
tag
válasz RoSSo3 #10949 üzenetére
Szia!
MPL postacsomag, üzleti csomag esetben online előre ki tudod tölteni a címiratot a neten, és ott kiválasztva a kézbesítés módját, a rendszer kitölti helyetted a postára vonatkozó adatokat. Megadod, hogy postán maradó, utána csak azok a rovatok lesznek aktívak amire neked szükséged van ebben az esetben. A végén a feladási kódot felírod, azt mondod be a feladáskor a postán így csak nyomtatni fogja a kezelő a papírt, nem kell pötyögnie. Én így szoktam MPL csomagot feladni, bármilyen is fajta is legyen. A csomagra nem kell írni semmit, mert a nyomtatott címirat kerül rá, amit a kis nejlon tasakkal együtt helyeznek fel.
Ha postán maradó levél lenne, akkor pedig címzett neve, posta neve, posta címe, irányítószám, illetve valahol nagy betűkkel jelezve hogy postán maradó, tehát csak ez esetben kell bármit is a csomagra írni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Huawei P60 pro Black olyan mint az új cserélhető!
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- 8.Gen i5 Gamer! Core i5 8400 / 16GB DDR4 / Asus TUF GTX 1660 Super! / 256GB SSD+HDD /550W/ FULL RGB
- 7.Gen i5 Gamer! Core i5 7500 / 16GB DDR4 / Asus ROG Strix RX 580 8GB OC / M.2 SSD+HDD / 550W / RGB!
- Eladó Laptop WI-FI kártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest