- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
Sziasztok.
Olyan problémával forulnék hozzátok, hogy nov 11.én gearbestről rendeltem.. Magyar postának kellett volna tegnapi napon kihoznia.. nl holland pdm rendelés..Járt már valaki úgy hogy rossz kerületbe, rossz postára, rossz címre vitték ki a gearbest csomagot? A címet tökéletesen adtam meg, azzal semmi gond. Szerintem összekevertek 2 budapesti kerületet. Itt a magyar posta hibázott, akit nem tudtam elérni péntek délután óta.
A magyar postának kellett volna kiszállítania, és követem is ,de azt kaptam
hogy sikertelen kézbesítés az applikáción keresztül látom csak ezt, ha
számítógépen nézem akkor mást ír. Értesítőt, semmit nem kaptam, nem
járt itt
senki. Azt írják hogy helyszín Budapest -adott kerület ( ami nem az én kerületem)1 posta.. szállítás
folyamatban.
De az applikáció fő képernyőjén az szerepel hogy
sikertelen kézbesítés. Az életútban pedig az van hogy küldemény szállítása folyamatban- adott kerület ( ami nem a sajátom) 1 posta-
Jol gondolom hogyha az adott kerület postáján lenne akkor az lenne írva hogy Postán átvehető. De itt nem az van , hanem hogy 1 posta- szállítás folyamatban. A főképernyőn pedog hogy sikertelen kézbesítés. Ha az lenne hogy átvehető adott postán már bementem volna. Lehet hogy rájötek a hibára és azért van folyamatban a szállítás? Az életútban már nem írták bele hogy sikertelen kézbesítés, azt csak a főképernyőn látom. Életút lemaradva frissül, vagy rögtön? a weben számítógépen pedig ki sem írja a sikertelen kézbesítést, csak az idegen posta nevet- és hogy szállítás folyamatban.
Szerintem téves helyre próbálták kézbesíteni, mert nem értem mit keres
a csomag egy másik kerületben? Más kerületben lakom eleve. A kérdésem az lenne hogy akinek volt ilyen automatikusan megoldották az ügyet, vagy mi lett belőle akinek volt ilyen esetleg.. ?!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest