- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Van egy bolt aki csak Németországba hajlandó szállítani.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik e olyan szolgáltatás, hogy megrendelem az árut, Németországban átveszik és ideszállítják Magyarországra? -
Gijon
senior tag
válasz
MaxxDamage #9248 üzenetére
Címiratkitöltő, nem feltétlen kell kinyomtatnod, mert a postán is ki tudják nyomtatni, viszont úgy lassabb a feladás tapasztalataim szerint. Nem nagyon találkoznak vele a dolgozók és fennakadást (időveszteséget nekünk
) okoz számukra a cimke nyomtatása.
-
Van egy termék amit úgy kellene küldenem, hogy kapok egy posta címkét (ezt ki kell nyomtatnom) és azzal barmelyik postán feladható a csomag. Ilyenről még nem hallottam, nem csináltam. Mi ez pontosan?
-
TaaT
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #9245 üzenetére
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Vaterafutár kitöltése közben nem fér ki az emelet-ajtó, ilyenkor hogy kell beírni?
-
futizoli
tag
Nekem 08.31.-én érkezett az országba, majd 09.03 óta bejövő küldemény belföldi továbbítása státuszban áll egy közel ötvenezres értékű levélküldeményem. Kicserélő, 62-es posta egymásra mutogat, már elveszettnek tekintik. Panaszt megtettem, mehetek majd a pénzem után... ráadásul limitált cucc volt, nem igazán tudom újra beszerezni.
-
azbest
félisten
válasz
agroman #9237 üzenetére
Gondolom az sem segít, hogy 4091 iskolába fuvarozzák a könyveket [link], amikor még a normál forgalommal is nehezen boldogulnak. Szinte minden negyedévre jut valami óriási állami megrendelés, ami mindennél fontosabb.... akár kampány levelek, akár bözsi, akár tankönyv. Az álláshirderő portálok meg persze tele vannak logisztikus és más hasonló helyekkel. Az itteni kézbesítő is inkább elment trolivezetőnek, mert dupla annyit keres és fix a munkaidő.
Ilyen helyeken a talpas prolik szabadsága nem igazán szempont. Elengedik őket szabira, majd amikor épp nincs feladat... ha nem sikerül kivenni, meg így járnak, legfeljebb kirúgással fenyegetik őket. Miért adjanak ki szabit, ha a túlóra kifizetése nélkül is hajlandóak dolgozni. Épp csak belépőt nem szednek a dolgozóktól... még. Ha kifejezetten ügyesek a managerek, akkor lehet határozott munkaidővel foglalkoztatni őket, 3 havonta hosszabbítással, hogy ne pattogjanak.. plusz így a ki nem vett szabi is automatikusan elveszhet.
-
dchard
veterán
válasz
agroman #9237 üzenetére
A tapasztalatom az, hogy az év minden szakában szar a postai szolgáltatás és a magyar posta mindig talál magyarázatot arra, hogy most éppen miért szar. Őszintén szólva nem nagyon érdekel. Fizessenek tisztességes bért, és osszák be a szabadságolást normálisan, mint bármilyen másik cégnél.
-
agroman
aktív tag
-
dchard
veterán
Kis dobozos, 5dekás csomag:
Shenzen --> Hong kong --> Budapest 5 nap (nem munkanap).
Budapest --> Budapest: 6 nap (4 munkanap): még nyoma sincs a csomagnak a Posta tracking oldalán sem...
Nem vám vagy ÁFA köteles termék.
Nem igényel kommentárt, gondoltam kiírom magamból, közben pedig bevillannak részletek a Feketeország című filmből...
-
zoltanz
nagyúr
DPD tegnap lazán bedobta a kerte a csomagot, ott találtam meg másnap. Aláírást gondolom meghamisította. Ennyi.
-
qqzs
őstag
Nemetorszagba 1kg nem szabvany levelkent ajanlva( tracking miatt) 6510Ft. ket 500g alattiban csak 2x2730ft lenne de csak egy return labelt kaptam amazontol a kettore.
Ettol van olcsobb megoldas?update: MPL EU standard 6350Ft lenne de ettol olcsobbat nem talalok.
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Egy nagyobb méretű csomagot (kb. 70cmx20cmx10cm és kb. 2kg) mivel tudnék értelmes áron elküldeni EU-n kívülre? -
agroman
aktív tag
válasz
zsolesz777 #9225 üzenetére
manapsag mar az a csoda, hogy vki megkapja a csomahjat, levelet..
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!
Hétfőn 14-15h között,Kecskeméten adtak fel nekem egy csomagot,sima csomagként. Az normális,hogy Dombóvárra szerdán még nem érkezett meg?mennyi kb az átfutási idő ilyenkor?
Illetve ezt gondolom nem a postás,hanem külön autó hozza (nem nagy,kb 30x15x10). -
taranis
addikt
Sziasztok! Azt nem tudjátok, hogy a Foxpostnál utánvétes küldésnél ha a vevő az automatából átvette a csomagot, onnantól mennyi idő, míg utal a Foxpost? Ma van a 3. munkanap, hogy "nincs átutalva" státuszban van az összeg.
-
Spet
addikt
Hogy belefér-e levélméretbe, vagy sem.
-
qqzs
őstag
Nemet amazonnak szeretnek visszakuldeni ket kunnyu papucsot. 8 eurot teritenek. Hogy kuldjem?
-
gyendre2
tag
Sziasztok!
Vaterafutáron rendelt MPL csomagszállítást le kell mondani ha mégsem kell? Vagy csak simán nem adom fel a csomag? -
Mr.Pentele
csendes tag
Tracking number minimum kell, pontosabban gyorsítja a folyamatot. Elvileg ettől függetlenül ki kellene keresniük a postán maradót név alapján is, de amit az előbb írtam az érvényesül inkább a gyakorlatban. Érdemes lenne a feladót felhívni és elkérni az azonosítót. A nyomkövetés ilyenkor nagyon sokat tud ám segíteni. Egyébként jut eszembe már a belföldi ajánlott is lekérdezhető ügyfélszinten is.
-
rushty
őstag
válasz
Mr.Pentele #9213 üzenetére
Nincs trackingem, mikor bemegyek személyesen, akkor is ezzel ráznak le.
Néven kívül mi kéne, hogy megtalálja mondjuk a postán maradó (másikok) csomagot?
Kérdéses, hogy eljutott-e a postára. Lehet pf-os meg az irányítószám nem ugyanaz, de ettől még nem igaz, hogy nem találhatnak oda a címre vele. -
Mr.Pentele
csendes tag
Egyébként gondolom, adott hozzá trackinget vagyis megadta neked a küldeményazonosítót. Ha megvan, akkor felmész a posta.hu-ra és a nyomkövetés menüpontban le tudod csekkolni az állapotot. Ezt csak azért mondom, mert hivatalosan az MPL Postacsomagként feladott küldemények nem nyomonkövetheőek (legalábbis nem tesznek róla említést), hiszen a többi picivel többe kerül ezért inkább arra hajtanak, hogy azt vegye az ügyfél. Ugyanez a helyzet a nemzetközi ajánlott levélküldeményekkel is, ugyanis azt sem hirdetik követhetőnek, holott simán működik. (Márha egyáltalán nem fagy le az oldal).
Esetleg ha további segítség kell, írj nyugodtan akár privátban is.
-
rushty
őstag
válasz
Mr.Pentele #9211 üzenetére
Magánszemély a legolcsóbbal gondolom, telszámot se kért
-
rushty
őstag
Debrecen (környéke) - Budapest mennyi idő alatt kellene megérkeznie egy (kb. 15*15 méretű) csomagnak?
Ha hétfőn feladták. -
Mr.Pentele
csendes tag
Sziasztok!
Belföldi, MPL Üzleti csomagnál mennyi időbe telik, amíg élni kezd a nyomkövetés?
Bonprix tegnap értesített este, hogy feladták a csomagomat. Meg is adta a küldeményazonosítót (ez tegnap este 20 óra után), de jelenleg sem működik, nem ad információt a küldeményről.
Köszi előre is!
-
agroman
aktív tag
Szeptembertől üzemel a posta elektronikus kézbesítési rendszere
Az elektronikus kézbesítési rendszeren keresztül a küldeményazonosítók megadásával az ügyfelek a Posta honlapján vagy mobilapplikáción keresztül követhetik az ajánlott és a tértivevényes levelek útját. A papír alapú tértivevények év végi kivezetését kormányrendelet írja elő, januártól csak elektronikusan hozhatók létre a kézbesítést igazoló visszajelzések a hivatalos iratokat feladók számára.
BKV 2.0 ?
-
Ádám16
addikt
Uraim!
eMag-tól rendelt terméket küldtem vissza garanciális javításra DPD-vel. Letelt a 30 nap feladás óta, ma pedig felhívtam az eMag-ot, hogy mégis mizu.
A hölgy oközölte, hogy elakadt a csomag a DPD-nél, nem érkezett be hozzájuk, felveszi velük a kapcsolatot.
Kérdés: mit tudok tenni jelen esetben? Se garanciális javítás, se
pénz, se csomag, és egy telefonos közlés volt, hogy utánamegy a dolognak az ügyintéző. Jogosult vagyok panasztétel mellett kártérítést igényelni, vagy mi ilyenkor a protokoll?Ha csak lehet, kerüLöm a DPD-t, de néha megkerülhetetlenek. Kb. csak szívtam velük eddig...
-
Vmf
csendes tag
válasz
Mr.Pentele #9203 üzenetére
Köszi az infót!
-
Vmf
csendes tag
válasz
Mr.Pentele #9201 üzenetére
Ezek szerint amit a nyomkövetés kidob, hogy 5:40-kor sikeres kézbesítés csak azt jelenti hogy a megtörtènt a tértivevényt tartalmazó level behelyezése a postafiokba de azt még nem vette át a címzett?
-
Mr.Pentele
csendes tag
Szia!
Nálunk is a nagypostán már ilyenkor üzemelnek, hiszen a legelső járat 04-05 óra között érkezik. Egyébként értesítőt tesznek csak és azzal veszi át a címzett ugyanúgy mintha címre címzés esetén nem vette volna át. Nekem hasonlóan volt legutóbb amikor egy szolgáltatónak kellett ajánlott levelet küldenem.
Valóban nincs nyitva a posta, viszont feldolgozás már a járatok érkeztetése, "kipakolása" után is történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Eladó keveset használt Rode NT-USB+ mikrofon
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest