Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradimil3
tag
válasz
Gabesz1019 #5795 üzenetére
És ez úgy működik,hogy idejön a futár házhoz a csomagért, és elviszi a címzetthez? Tehát nincs semmi egyéb teendő ?
-
fradimil3
tag
A csomag mérete pedig 33x30x10cm lenne. (hosszúság.-szélesség-magasság)
-
fradimil3
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni hogy egy kb 2kg-os csomagot mennyiért tudnék elküldeni Vas megyéből Budapestre?
Postával, vagy egyéb csomagküldő céggel lenne egyszerűbb? -
Gabesz1019
senior tag
Köszi. Közben már találtam egy kisebb méterű dobozt. Pont belefér a lemez, becsomagolom légpárnás fóliába meg körülötte kitömöm. Gondolom nekik a pakolás miatt kell, hogy dobozba legyen, így könnyebb szállítani. De ha jön a futár majd rákérdezek a borítékra és megírom, hogy mi a helyzet vele.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Gabesz1019 #5790 üzenetére
Nekünk elvitték, de jóban vagyunk a futárral. Az a biztos ha bele rakod egy cipős dobozba.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Jófogáson eladtam egy PS4 játékot, háztól háziggal. Gondoltam beleteszem egy légpárnás borítékba és úgy adom át a futárnak. Az oldalon szerepelnek a minimum méretek és egy doboz van ábrázolva. Szerintetek elviszik így borítékba is, vagy most emiatt tegyem bele egy jól kibélelt cipős dobozba? Van vele tapasztalatotok?
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Rendeltem neten egy csomagot, MPL hozza. A rendelésnél rosszul igazolták vissza a címet, aztán állítólag feladás előtt javították.
Ma este kaptam egy mailt a postától hogy feladták a csomagot, várható kézbesítés holnap. Ja meg egy linket a nyomonkövetéshez. De hogy mégis hova hozzák azt a k*rva csomagot, azt még véletlenül se írják oda!! Honnan az istenből tudom én azt meg hogy otthon számítsak a csomagra, vagy MOL Postaponton, ahova utólag kértem?
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Xbox One játékot hogyan érdemes elküldeni? Lemértem, 85g az egész, méretre pedig 17 cm X 13.5 cm X 13 mm. Postán tudok venni borítékot hozzá és ott helyben belerakni a játékot? Nem küldtem még ilyet.
-
Frenky89
addikt
MPL-es csomagomról kaptam e-mail értesítőt miszerint a "Tervezett kézbesítés dátuma: 2016.08.01., Hétfő". A szállítást úgy kértem, hogy a helyi postán, mint postaponton tudjam átvenni - ha jól tudom ezt a szakzsargon postán maradónak hívja.
A legutóbbi bejegyzés a nyomkövetésben "Küldemény információ: A küldemény feldolgozás alatt" 2016.08.01 06:25-kor az itteni postától. Lesz még újabb státusz, esetleg fogok még kapni valami értesítést, vagy mehetek érte?
-
totyak
aktív tag
Béna vagyok az ilyen postázós, csomagküldős dolgokban, tudna valaki segíteni. Azt keresném, hogy GLS-sel mennyi egy csomag postázási díja.
Belföldről, belföldre, kicsit több, mint 2kg, méretei pedig durván 25x19x30 cm.
Mennyibe kerülne ez? Nem találok náluk kalkulátort. És milyen gyorsan szállítanak? Mi van, ha nincs otthon a címzett?
Köszönöm
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #5777 üzenetére
Nos... érdekes módon a tracking-el ellentétben a 2. napon már kézbesítették a küldeményt - egészen pontosan 45 óra alatt az olasz címen volt a pakk.
-
ablack
senior tag
Üdv,
1 munkanapos MPL futárnál (Vaterafutár) a szombaton feladott csomagot hétfőn vagy kedden szállítják ki?
-
TaaT
nagyúr
Mai történet: rendeltem Kínából (Gearbest) 2db zsebkést. Reggeltől kora délutánig áramszünet volt nálunk. Délután hazajövök a melóból, nézem a TN-t, az szerepel benne hogy:
NL post: sikertelen kézbesítés
Magyar posta: sikeres kézbesítés.Hívom a Magyar postát, kértek adatokat hogy visszahívnak. 10perc múlva jön is a hívás, beadták az egyik szomszédnak. És mondta a hölgy hogy ez nem volt szabályos úgyhogy nyugodtan élhetek panasszal, de ezt vagy 3x elmondta. Én meg azt mondtam hogy nem élnék vele, mert ha vissza viszi a postás akkor vagy fel kellett volna menni a városba átvenni, vagy csak hétfőn kaptam volna meg. Azóta a cucc már nálam van, öröm é bódottá.
-
-
Motion_Blur
félisten
TNT Expressről annyit hogy a beígért 1-2 munknapból jó esetben is 3 lesz
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű kérdésem. Hogy ha csomagra feladom 3 dobozzal, akkor külön-külön fizetni kell érte a szállítási díjakat vagy egybe egy szállítási díjjal? -
Mancsy
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Tudom, furcsa kérdés, de nem tudja valaki, hogy milyen várakoztatós zene szól az MPL telefonos ügyfélszolgálatánál? Szokatlanul kellemesen hangzott
-
Fancy-boy
addikt
válasz
DrojDtroll #5763 üzenetére
A posta webshopjában láthatóak az árak: [link]
Kicsit lejjebb kell görgetned, és "légpárnás tasak" néven kaphatóak
Online csak nagyobb kiszerelésben árulják, de mellette van az egységár / db.
Valószínűleg személyesen is ezen vagy hasonló áron vásárolhatóak. -
Fancy-boy
addikt
válasz
Motion_Blur #5765 üzenetére
Lassan már járna tőlük ( fürgefutár ) valami népszerűsítési díj, hiszen én linkeltem őket először.
Úgy látszik a Vaterafutáros oldal mellett ez lesz a másik népszerű csomagküldős lap.
Reméljük a forgalomnövekedés miatt nem emelik fel az árakat. -
Fancy-boy
addikt
Vaterafutár MPL:
"Az árak tartalmazzák az értékbiztosítást 150 000 Ft értékig. 150 000 Ft érték felett a biztosítás díja: 220 Ft / 10 000 Ft, a 150 000 Ft feletti részre."(#5762) NxAlex
Amennyiben szeretnéd nyomon-követni, akkor ajánlott levélként.
Természetesen ha az ár a fontosabb, akkor sima levélként is lehet.
Az ajánlott díja: 850 Ft. -
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Valaki nem tudja mennyibe kerül a postán az a légbuborékos boríték amibe egy RAM modul az eredeti csomagolásában belefér?
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy 10cm×4cm×3cm-es (hosszúság×szélesség×magasság) csuklópánt, kb 40g-os. Ezt mivel lehetne a legolcsóbban eljuttatni külföldre (EU-n belülre)?
Egy ilyen kisebb/könnyű holmit, akár ilyen buborékos borítékban is el lehetne küldeni nem? Ha meg már borítékban, akkor csak posta és nem egyéb futárszolgálatok. -
TaaT
nagyúr
Az a biztos
LógaGéza: Érdeklődni (és információt kiadni) attól még lehet hogy te vagy a címzett.
Mondjuk 1 vagy 2munkanapos csomagról ha 1hét után sincs hír azért ott már valami nagy gubanc van. Ez a kinyomtatott papír egy tudakozvány volt? Mondjuk ez utóbbit csak a feladó intézhet.
hitman: Szívesen.
-
LógaGéza
veterán
Igen, bevittem a csomagszámot, rákerestek, kinyomtatták azt a papírt, és ők is csak annyit láttak, amennyit én.
Átolvastam az ÁSZF-t, abban úgy van, hogy ameddig nem veszem át a csomagot, addig azt a Posta a feladó tulajdonának tekinti - ergo akkor én vajmi keveset tudok tenni, gondolom a feladónak kellene utánnamennie, én pedig vajmi keveset tehetek?
-
TaaT
nagyúr
válasz
LógaGéza #5750 üzenetére
A csomagszámmal tudniuk kéne nyomon követni minden emailezgetés nélkül, ha Magyar postáról van szó.
(#5751) Solad: A legbiztonságosabb alternatíva ha kocsiba ülsz és kiviszed.
A csomagküldés már nagyobb kockázattal járhat, ezért azt javasoljuk hogy amilyen jól csak tudod, csomagold be rendesen. A magyar királyi posta díjszabása: [link] Egyéb futárok: [link]
(#5752) hitman: MPL vaterafutár nagyon jó ár érték arányban. [link]
(#5753) totyak: "marad valami papír az ember kezében, ami bizonyítja, hogy feladta a csomagot, ha netán elveszne?"
Hogyne, Vaterafutárnál pl egy nyomtatott A4-es lap fele.
"Illetve, ha elveszik, akkor lehet kapni kártérítést és ha igen, mennyit?"
Annyit amennyit ráírsz.
(#5754) Motion_Blur: Magyar királyi posta díszabása: [link] Vagy egyéb futárszolgálatok árai: [link]
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Csomagot szeretnék küldeni Olaszországba, de sehol nem látok még megközelítőleg se árakat. Tudnátok írni, ajánalni futarcéget?
Nem romlandó élelmiszer lenne + borotvapengék. Egy nagyobb buborékos zacsiba is belefér a cucc.
-
totyak
aktív tag
Van a postánál olyan csomagküldési mód, hogy csomagautomatába érkezzen a csomag és így 20kg-ig, meg igen nagy méretig csak 490Ft a küldés díja.
Kérdésem az lenne, hogy ilyen küldéssel marad valami papír az ember kezében, ami bizonyítja, hogy feladta a csomagot, ha netán elveszne? Illetve, ha elveszik, akkor lehet kapni kártérítést és ha igen, mennyit? Láttam a weboldalukon, hogy van értéknyilvántartás, gondolom csak van oka, hogy ez beírható adott csomagnál. -
hitman,
őstag
Sziasztok
Nem szoktam csomagot küldeni, de most szeretnék egy alaplapot és procit egyben elküldeni.
A méret nem lenne nagy de 60 ezres utánvét lenne?
Ti mit ajánlotok hogy olyan 2ezer körül megússzam? Dpd, Gls Posta? Én csak ezeket ismerem, de ezeknek se tudom az árait. -
Solad
addikt
Kedves mindenki!
Svájcba szeretnék kijuttatni egy notebookot, de nagyon nem vagyok otthon a csomagküldés világában. Mi a legbiztonságosabb alternatíva, és milyen díjazásra számíthatok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest