- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Sziasztok,
Elnézést, hosszú. tl;dr: melyik Miele-t?
60 nm-es lakásba keresek porszívót. Csempe és tölgyfa szalagparketta burkolat, 3 db vékony szőnyeggel. Kutya van, én pedig erősen allergiás vagyok, most már nem csak nyáron, de mostanában is, ebből arra következtetek, hogy poratkára is érzékeny lehetek. Valamiért elég poros a lakás, ha nyáron sokat szellőztetek, kintről jön be sok por (homok?), de zárt ablakokkal is sűrűn kell portörölni.
Van egy robotporszívóm (Xiaomi első generációs, lidaros), ami 1-2 naponta takarít, a kutya miatt menet közben is kell üríteni. Ezen kívül van egy Xiaomi akkus rúdporszívóm szánalmas akkuidővel és egy kis méretű, "ipari" Parkside vezetékes porszívóm, amit konkrétan munkavédelmi fülvédővel tudok csak hasznáni
, és nyilván alig szűr kifele.
Ezek közül egyedül a robottal vagyok megelégedve, illetve sokáig volt módom használni egy kb. 40 éves, vízszűréses Rainbow-t, ami körülményes volt, de elképesztően minőségi volt az összes tartozéka. A Parkside-ot meghagynám lakásfelújítós, műhelymunkás gépnek, és a sokadik gyatra, akkus álló után most valami vezetékes lakossági porszívót szeretnék.
Sokan ajánljátok a Miele-t, ezek közül ha jól látom, csak némelyik C3 Hepa szűrős, Ez tényleg fontos (főleg allergiásként), vagy az olcsóbb C1/C2 szűrője is elég? Vékony szőnyeghez mennyire létkérdés a forgókefés fej (ha jól láttam, semelyikhez nem jár alapból)? Elég sok verziót látok a Miele oldalán, de sokszor nem értem az árkülönbségeket, az adatlapokból kiszűrhető eltérések pedig gyakran tűnnek bullshitnek, így bizonytalan vagyok, melyiket vegyem. Ami még fontos, hogy szeretnék vele bútort is portörölni időnként, tehát valami puha kefés fej is jól jönne hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest