-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Elolvastam az alapokat, és pár hsz-t is. 25k keretből mi a legjobb álló? 50m2 házra kell, néha lenne mellette vezetékes használva. Tudom hogy nincs ennyiért jó, de nem nekem kell, és ennyi a keret.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Csaby25
őstag
Szia! Mivelhogy nem lehet bízni a termékleírásban, sanszos hogy nem fogom a megfelelőt választani. Esetleg nem tudnád időt szánni rá és konkrét modellt ajánlani?
Illetve megéri megvásárolni a Tudatos vásárló tesztet?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
Sajna Romániában nincs Aldi
Viszont találtam kettő multiciklonosat 30k alatt (emagnál drágább...):
VITEK VT-8130
Beko VCO42701ARIlyenre gondoltál?
Melyiket választanád?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Általában a porzsáknélküli porszívoknál csak egy nagy ciklon van ami leválasztja a port, és vagy itt a nagy ciklonnál a tartályban van a hepa szürő(kerülendő, mint ördög a szentűtvizet), vagy a tartály után(1 fokkal jobb de nem az igazi), ha szétszeded a portartályt, és a nagyciklon mellet látsz (4-8-12) otgonasípszerü valamit, na akkor már multiciklonos porszívórol beszélünk.
És ha a hepa szürő a motor után van akkor már jó a hatásfoka a ciklonnak, a gyártó szerint is.
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Porzsák nélküli porszívót szeretnék vásárolni. Ezt néztem ki: TESLA AeroStar T500. 30k körül tudtok jobbat ajánlani? Köszi!
-
Azie
őstag
Amíg megérkezik a gép, köcsönkaptuk anyum [FC6726-ját] , amivel ma végigmentem az egy hete porszívózott szőnyegeken. Eléggé meglepett, hogy kiszedett egy tartálynyi port.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
mekker
őstag
Egy hónapja lecspatunk az akciós Concept VP4136 porszívóra (33 990 Ft volt).
HEPA filter nincs, de nem veszem észre, hogy porolna. Ciklonos porleválasztó. Általános minőség ok. Műanyagokra azért vigyázni kell. A piros változat 22,2V 2200 mAh, a zöld ( VP4135) valamivel gyengébb.A tartálya kb 10-20 perc alatt megtelik. Van motorikus kefefej (kivehető), és ledes világítás, 2 fokozat. A kisebbik fokozat idegesítő, magasfrekvenciás zajjal jár, a nagyobbik fokozat abszolút elviselhető, a macska sem fél tőle. Nagy szőnyeget, laminált padlót, járólapot szépen tisztítja. Kisebb szőnyegeket még a gyengébb üzemmódban is hajlamos beszippantani. Egyedül akkor van gondban, ha nagyobb darabkákat (pl. macskakaja) kell felsöpörnie, azokat be kell manőverezni a motorikus fejnek, mert kicsi a légrés a padló és a porszívófej között. Morzsaporszívónak is lehet használni, de ahhoz kéne pluszba egy extrán szűkítős fej, hogy pl. a kiömlött kávézaccot jól fel tudja pucolni. Plüssfej sem jár hozzá.
Töltés ok, 25-50 percet bír, nem néztük, hogy mit tud a valóságban. Töltés linglong kapcsolóüzemű táppal 26V@0,55A, szóval olyan 4-5 óra elméletben.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
MODERÁTOR
Miele Complete C2 Tango - SFAF5
Sztem nem kapsz értelmes és igazán jó minőségű porszívót 40-ért. Elux silent performer vagy mi volt a neve, de az is bőven 50+.
Miele Complete C2 Parquet PowerLinet használunk több mint 6 éve, kívülről már ütött kopott, de ugyanúgy működik és patika belül mint újkorában.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Locutus
veterán
150k-ba egy dyson cinetic big ball is belefér, annál jobb szívóerejűt úgysem találsz.
Mondjuk ezt már csak külföldről tudod, mert itthon lusták már árulni mást az akksisokon kívül.
Viszont pl az osztrák dysonnál most akciós is, csak 299€.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Azie
őstag
Sziasztok!
[Gorenje Polka] leváltására szeretnék hasonló/upgrade porszívót
Levegő áramlás: 38,6 L/s
Maximális szívóerő: 20,8 kPa
Felhasználási terület: 60nm, amiből (2 db 2m*2m + 5db 2m*1,5m) ~25nm rövid szálú szőnyeg, ~10nm parketta a szőnyegek alatt/körül, ~15nm járólap (konyha, folyosó, fürdőszoba) - a Polkával 2 hetente szoktam a szőnyegeket, konyha+fürdő+előszoba hetente söprés+felmosás.
73cm magas * 55cm mély beépített szekrényben tárolnám
Minél jobb ár/érték arányban keresek, max 150k, külföldi/amazon/stb. opció is játszik.
Előre is köszi."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
MODERÁTOR
válasz AlexDaywalkr #611 üzenetére
30-ért még vezetékesből se kapsz igazán jót.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok!
Akkus álló porszívót keresek max 30e Ft körüli értékben. Tudtok ajánlani valami használhatót, vagy ennyiért nem kapok semmi értelmeset. 50 nm laminált padlóra kellene, szőnyeg nélkül.
A válaszokat előre is köszönöm!
Alex -
törölt tag
Porzsákot hol érdemes venni? Philipsnél (ilyen a porszívó) vagy mind? Tudom, hogy van konkrét amit venni kell.
-
Nagya21
addikt
HAli!
Igen van szűrő, mosható a dysonban, de a motor után, és nemsok por van benne, havonta berakom a tisztát, és elmosom a koszost, majd ráér megszáradni jeligére.
Nem tapasztaltam a koszossága miatt szívóerő csökkenést.
A tartály poros marad de kinemc@rja le, pár perc mulva ugyis olyan lesz ujból.
A havi nagytakarításnál, kifújom levegővel, kitörlöm nedves tisztítóval, és kész.
Dyson V11-es porszívó.
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
Locutus
veterán
A magyar dyson support meg se tudta mondani nekem a cinetic meg a nem cinetic közötti különbséget Ők azt egy és ugyanazon porszívóként kezelték, szóval nem csodálkozok ezen
"Dyson Cinetic (pronounced “kinetic”) technology means no bags to buy, no filters to wash or replace. The 35 Dyson Cinetic cyclones have oscillating tips, so dust can't build up and block them. The dust separation is so efficient that there's no need to maintain filters and that also means no loss of suction."
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- VPN topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...