- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Q
senior tag
válasz
zsolt501 #578 üzenetére
Csak részben értek egyet veled. A ha megnézed a termék saját fórumát (nem PH-s), ott láthatod, hogy a gyártó folyamatosan pakolja fel a frissítéseket. De valóban, ez csak az új modellekre igaz, Vten-től felfele. Viszont a régebbi készülékeknél nem emlékszem olyan hibára, ami most javításra szorul. Igaz, csak A300/C300/A400/V10-ről tudok nyilatkozni, az én felhasználói szintemen. A profit témában teljesen igazad van. A lejátszók ára iszonyatosan elszaladt, ráadásul úgy, hogy szinte nem adnak mellé semmi extrát. Az Android az lehetett volna, de itt van Hyena esete. 100e Ft felett már nem biztos, hogy Popcorn lejátszót vennék. Azt hiszem, én is visszatérnék a HTPC-hez. Bár az is temérdek szívást tud okozni.
A szívásról még annyit, hogy nézz be a "Milyen asztali médialejátszót" topikba. Nem szól másról, mint az Androidról, meg a Kodiról. Na az az igazi szopás! Ahány vas, annyiféleképpen működik (vagy nem).
És itt van doni11 igazsága, hogy akkor ennyi pénzért mit?
Azt szeretném hangsúlyozni, hogy nincs közöm sem a forgalmazóhoz, sem a gyártóhoz, csak mivel a B110 óta "Popcornos" vagyok, a család nagyon megszokta a működését, ilyen szempontból nehezen váltanánk. Nekem a csilli-villi (kodi) megjelenés nem számít, a lejátszó menüjét nézem a legkevesebb ideig, a médiáim meg eleve rendszerezve vannak a NAS-omon. Android elég a telefonomon, játékra meg van konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest