Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
torque12
csendes tag
Sziasztok.
Rég nem használt Popcorn Hour A110 lejátszómhoz keresnék tápkábelt, mivel a régi elveszett.
Kérdezném Tőletek, hogy hol találhatnék ilyet?
Köszönöm. -
zcsucs
csendes tag
válasz Ufika09 #1297 üzenetére
szia, még 10et sem, kell, elég 7et. 1290es Hsz.
Diohejban, ez már ilyen marad, ha másokat akarsz, akkar Dune hd az egyetlen alternatíva, vagy alternatív lejátszik pl plex szerverrel.
Tv-n gyakorlatilag mindegy, kivetítem kellene a különböző filterek, szóval orr érdemes egy drágább, színvonalas lejátszót beszerezni. -
Ufika09
friss újonc
Kb 3 éve elégedett tulajdonosa vagyok egy Popcorn Hour A500 médialejátszónak. Múlt hét közepéig remekül végezte a dolgát, remekül letöltötte a Jukebox a filmekhez az adatokat és borítókat, mígnem egyik napról a másikra a letöltés helyett azt írta ki, hogy “a szerver nem elérhető”. Azóta, annak ellenére, hogy a készülék kapcsolódva van az Internetre, nem tud semminemű adatot letölteni, némely szolgáltatásnál a fenti mellett azt az információt írja ki, hogy “ehhez a szolgáltatáshoz internetkapcsolat szükséges”.
Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy másvalaki is tapasztalta-e ugyanezt, illetve felmerült bennem a kérdés, hogy miután már nem gyártják ezt a készüléket, esetleg le lett állítva a szerver is, és ezért nem tud a médialejátszóm letölteni adatokat?
Segítségüket előre is köszönöm. -
Q
senior tag
válasz Tommy0125 #1289 üzenetére
A jukeboxra nem tudom, hogy van-e megoldás, de az info gombra felugró borító- és háttérkép letöltésre valamikor használtam a Thumbgen nevű pc programot. Nem tudom ez létezik még?
Az internetrádiókra meg az onlinestream.live oldalról letölthető .pls fájlokat használom. Nem olyan elegáns mint a TuneIn volt, de 90%-ban működik. Indíthatók mint egy mp3.Eladó: QSC DCA2422
-
repro
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Adva van egy A-400, és egy MacMini. Mindkettő ethernet-tel csatlakozik
egy routerhez. A MacMini-n látom az A-400-at. Viszont az A-400 nem látja MacMini-t.
Hogyan tudom beállítani, hogy lássa. Ha lehetne részletesen kérném.
Előre is köszönöm!! -
zcsucs
csendes tag
Sziasztok,
Sajnálatos hír, de a cloudemedia teljesen felhagyott ezzel az üzletággal és a popcornok támogatásával is. Ennek keretén belül eddig volt Jukebox meg app. támgoatás de innentől ennyi és nem is lesz utódja. -
Q
senior tag
válasz Szegedee #1287 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a cloudmedia lelőtt minden szervert. Nincs borító és felirat letöltés, Jukebox frissítés, nincs apps market, internet rádió.
Hogy ez most csak valami karbantartás vagy végleges? Fene tudja, de gyanítom, hogy a második verzió.
Firmware verziók is csak független tárhelyeken vannak meg:
[A410]Eladó: QSC DCA2422
-
Szegedee
újonc
Sziasztok!
Az előző hozzászóláshoz: Nálam és ismerősöknél is ez a helyzet. Frissítés és utána kakukk. Analógon keresztül kell képet csináljak, hogy vissza állítsak mindent. Valami gond lehet a szerverrel. Nem lehet letölteni semmit az anya oldalról, a magyar oldal sem elérhető. Nem tudom mi lehet a gond. Szeretném feltelepíteni az NMT programokat és természetesen azt se tudja letölteni. Valakinek megvan az NMT telepítője? Most megvagyok lőve...
-
Kukipapa_rr
tag
Sziasztok,
az A-410-esem sok-sok hosszú év után most egyszer csak feldobta, hogy firmware-t frissítene.
Ha rámegyek a kézi frissítésre, talál egyet, ahol minden paraméter undefined.
Mivel ez elég rendhagyó viselkedés, én arra tippelek, hogy talán megtörték a szervert, és ez valami hack-elt firmware, ami ki tudja milyen backdoor-t tesz fel, úgyhogy amíg nem lehet biztosat tudni, senkinek nem javasolt a frissítés (alapértelmezetten csak rá kell nyomni, szóval csak óvatosan).
Ki lehet kapcsolni a figyelmeztetést a menüben, és nem fog többet kérdezni.
Ha valaki ennél többet tudna, kérem, jelezze. Köszi.
-
MiB
tag
válasz Mezga Aladár #1283 üzenetére
Ezt már kerestem de az 500 pro-ban sehol nincs ilyen. Tudnál csinálni egy screenshot-ot?
-
MiB
tag
válasz Mezga Aladár #1281 üzenetére
Erre van beállítva a Popcorn-ban mégis akad. Neked akármilyen filmet visz?
-
MiB
tag
Sziasztok!
Hogy kell beállítani a Popcorn-t úgy hogy BD-s(50 gb körül) anyagok is akadás mentesen menjenek NAS-ról NFS-el? A NAS-om egy Synology 918+, háló kábelek CAT 6 S/FTP 1000 Mbit, a Popcorn A 500 Pro. Ha pendrive-ról játszok egy egy 50 gb-os mkv-t az simán megy, szóval a hiba a Popcorn-ban vagy valami hálózati beállítás(NFS) vagy háló kártya vagy valami a software-ében.
Köszi!
-
sad_Vamp
őstag
Sziasztok
A210-esem van. Lehet rá valahogy gyógyítani wifi drivereket, hogy ne csak az original wifi dongle működjön? (20+20posta eurót nem nagyon rá kedvem rákölteni)
Esetleg lehet valahogy moddolni a cuccost? (pl.dualboot vagy hasonló?)
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Q
senior tag
válasz Elek Popcorn #1276 üzenetére
A300-hoz próbáld meg ezt: [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó: QSC DCA2422
-
Elek Popcorn
friss újonc
Szia, látom már rég voltál abban a cipőben, amiben most én vagyok. A Popcorn A-300-amban lefeküdt a HDD-m, ezzel a NMT-k is. A netről már nem elérhető, így nem tudom újratelepíteni rajta az NMT-t. Nem szedi le és telepíti automatikusan. Nincs meg véletlenül neked merevlemezen, abból az időből mikor leszedted? Emiatt a NAS és egyéb funkciói halottak. Nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni, vagy legalább irányt adni, merre induljak tovább. Ürv: Elek
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, van egy A500-asom, amivel Flacokat, MKA-kat hallgatok a popi DAC-ával. Filmre pedig azt szeretném, hogy HDMI-n keresztül menjen át a nyers hang és a Denon dolgozza fel.
Kérdésem az lenne, hogy az alábbi beállításoknál mit válasszak ki?Mert eddig úgy csináltam, hogy ha zenélni akartam átnyomtam mindent dekódolásra, ha pedig filmezni akartam akkor mindent tovább küldésre tettem. De igazából nekem itt a fenti beállítások egyike se mond semmit sem.
-
Palika71
őstag
Lecseréltem az A400-at egy A410-re. Évek óta Torrentezéssel kerültek filmek az A400-ra, lassú volt, de teljesen megfelelt.
Viszont a 410esnél hiába próbálom elérni böngészőből a felületet, nem jelenik meg semmi. Mit kell ezen beállítani? Köszi a segítséget előre is!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Andre90
tag
válasz Mezga Aladár #1270 üzenetére
Köszi a gyors választ. Egy SD kártyával is működhet a dolog? És akkor megmaradna az USB bemenet a cserélhető pendriveoknak (a másik USB-t a wifi stick használja).
-
Andre90
tag
Sziasztok!
Egy Popcorn Hour A-410-est használunk egy ideje, viszont most felmerült, hogy szeretnénk Samba vagy FTP szerverként használni, hogy elérhessük a tartalmát az otthoni hálózaton. Ehhez fel kéne telepíteni az NMT Appsot, ahhoz viszont szeretné formázni a HDD-t ext3 fájlrendszerrel. Jelenleg NTFS fájlrendszert használok. A kérdés az, hogy lehetséges volna úgy megoldani, hogy két partíciót hozok létre, az egyik ext3, a másik NTFS, és a fájlokat továbbra is az NTFS partíción tárolnám? Néha biztonsági mentésre is használom az eszközt, és ha jól tudom az ext3 fájlrendszert csak olvasni tudja a Windows 10, írni nem.
Mit javasolnátok, milyen fájlrendszert használjak? Illetve van lehetőség másként is telepíteni az NMT Appsot?
Köszi előre is.Üdv:
András -
Palika71
őstag
válasz Mezga Aladár #1267 üzenetére
Megköszönöm!
Mert van egy 400-asom is. Háth kell még.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Mezga Aladár #1252 üzenetére
Próbáltam megkeresni az oldalon a 410-es szoftverét, de a file már nem tölthető le. Aztán megnéztem a linkelt 400-asét, de már az sem tölthető le. Vagy csak bénázok?
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
senior tag
Sziasztok! B110-re NMT programokat el lehet valahol még érni?
-
Sakab
senior tag
A410-re fellehet varázsolni a Plexet?
-
Q
senior tag
válasz mocsyvitya99 #1259 üzenetére
Sajnos a c300-ra megszűnt már minden támogatás. Gyanítom, hogy a Plex ezért dob hibát, mert régi verzió. A c300 helyi hálózaton még tökéletesen teszi a dolgát ha filmet szertnék nézni, de a netes appok már kezdenek kihalni róla.
[ Szerkesztve ]
-
Q
senior tag
válasz mocsyvitya99 #1257 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet megoldani. De én csak lelekes amatőr vagyok, ha jár itt hálózatos szakember, lehet majd megcáfol.
Régen, amikor még DSM_5 futott a Synologykon, úgy oldottam meg a külső hozzáférést, hogy A DSM-en keresztül regisztráltam egy ingyenes DDNS szolgáltatónál (talán a NO-IP), beállítottam a routerben a port továbbítást és szolgáltatótól kapott címre csatlakozva elértem a NAS-t. Arra nem emlékszem, hogy a megadott mappát, vagy kompletten. De, hogy ezt a címet be lehet-e állítani a Popcornban...???
Talán a másik megoldás a Plex lehetne, de az én NAS-omon már nem fut (DS413) de lehet, hogy már C300-on sem.Eladó: QSC DCA2422
-
mocsyvitya99
csendes tag
Sziasztok! Van egy popcorn hour C-300 as készülékem, és egy Synology Ds220+-om. A NAS otthon van, viszont a Popcorn a kollégiumban. Milyen módon tudom elérni az otthoni NAS-t? A hálózaton miket kell beállítanom, hogy elérjem a mappákat a NAS-on? Válaszokat előre is köszi .
-
Sakab
senior tag
válasz Mezga Aladár #1255 üzenetére
Uhh ez gyors volt, ezt így pont nem próbáltam. Köszönöm a gyors választ. Esetleg ezzel kapcsolatba van valakinek infója, h h lehet felvarázsolni ezt a béta audi playert?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni. A410-nél, ha a belső HDD-n lévő zenékből elszeretnék indítani egy komplet albumot akkor azt, hogy tudom megtenni? Ha rákattintok egy trackre az albumon belül, akkor csak azt az egy számot játssza le. Vagy egyesével kijelölgetem és úgy adom a lejátszási listához, de ez eléggé kínlódás egy 15-20 trackes albumnál. Van valamit ötletetek?
NMJ-t is csináltam, leszedtem az NMJ Toolbox2-öt is, de teljesen átláthatatlan logikátlan az egész és 1 óra után feladtam.[ Szerkesztve ]
-
Lali-213
senior tag
válasz Mezga Aladár #1252 üzenetére
Hálásan köszönöm, sikerült pendrive segítségével feltenni a NMT appokat.
-
Mezga Aladár
veterán
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Találkoztatok olyan problémával, hogy nem lehetett a merevlemez formázása után az nmt-t telepíteni? A hdd lenne a ludas? Egy A400-asról van szó.
-
boss16
csendes tag
Sziasztok! Popcorn VTEN-re van valamilyen megoldás, hogy YT és Spotify is fusson rajta?
-
B.attila
tag
Sziasztok
A400
Nem indul
Feher LED pulzálva világít
Mas életjel nincsCuore Sportivo
-
Q
senior tag
Ne tévesszen meg az elnevezés, az A210-nek nem sok köze van a 410-hez. A 210 az a 200 fém házba épített, ventilátor nélküli változata. Az utódai az A300, A400. Az A410-es pedig ugyan az A400-ra épül, de több RAM és hifihez egy jó sztereó DAC került bele. Hogy mi a helyzet a DSD-vel, azt nem tudom.
-
tony70
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy az A210 Képes lejátszani a DSD-Audiot? Illetve mennyire használható ez a készülék mit kell tudni róla mert nagyon favorizálják az A410-et ,hogy az mennyire jó!
-
cacater
csendes tag
Sziasztok !
A következő lenne a kérdésem . Ujra elő kellett vennem az A410 -es popit ,de nem találom a megoldást újabb transmission telepítésére ,hogy jobban be tudjam állítani.
Nagyon köszönöm a segítséget előre is.
-
mezoli42
csendes tag
Üdv.
Két kérdésem volna:
-Lehet-e még valahol fiókot,vagy csak a zár részét kapni az A 400-hoz?
-Évek óta nem használtam,most feléleszteném,de nem emlékszem már a megosztásos dolgokra,igaz soha nem is voltam nagy mágus benne....tudna valaki Samba,és laptop közti kapcsolat beállításában?Nagyon köszönöm előre is! jó volna emailben,ha nem gond...
egyikmegyeri@gmail.com -
Q
senior tag
-
Pocford
csendes tag
Sziasztok!
Valaki össze tudná foglalni, hogy mi a lényegi különbség az A400 és az A410 között?
-
bodza32
kezdő
válasz arcitec #1235 üzenetére
Bevittem egy számtek üzletbe a 128 gigás pendrive-ot és a 8 gigást. mondtam neki, hogy mi a gondja. mondott két formátumot, hogy arra tudná formázni a 128-at. kérdeztem, hogy melyik a népszerübb. azt mondta, hogy az NSTF. arra formáztattam. és akkora mázli volt, hogy utána amit belinkeltél használati utasítást, abba azt írták, hogy az NSTF-et olvassa. Így használható a popcornhour-al ez a pendrive.
-
bodza32
kezdő
válasz arcitec #1235 üzenetére
Ezt bogarásztam ki a link-ből:
"A csatlakoztatott USB-tárolóeszközöket sorrendben Ext2 / Ext3 vagy FAT16 / FAT32 formátummal kell formázni
hogy kompatibilis legyen az NMT-vel. Ez lehetővé teszi a fájlok feltöltését, megváltoztatását vagy végrehajtását(Az NTFS és a HFS formátumú meghajtók csak olvashatóak)."
Ez akkor azt jelenti, hogy a külső/pl 1 terrás/ meghajtót NTFS-be formázva nézhetőek a filmek, de ugyanez nem vonatkozik a 128 GB-os pendrive-ra?
-
arcitec
addikt
válasz bodza32 #1234 üzenetére
Eddig ez biztos, nos ez már eleve elég nagy korlát, ma már:
FAT16 and FAT32 formats have a file size limitation at 4 GB, which may pose a
problem for large media files such as a DVD ISO with minimal compression.
A FAT16 és FAT32 formátumok fájlmérete korlátozott, 4 GB-os méretben, ami a probléma nagyméretű médiafájlok esetén, mint például a DVD ISO, minimális tömörítéssel.
[link][ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bodza32
kezdő
Sziasztok!Adott egy Popcorn Hour A-210 médialejátszó. Vettem egy 128 gb-os pendrive-ot hozzá. Nem játssza a rátöltött filmeket. Egy 8gb-os pendrive-ról viszi a filmeket. Miért nem játssza a 128 gb-osról, tudja valaki? köszi
-
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, popi a410 nél mire kell állítanom, hogy a popi DAC-a dolgozzon és analog RCA-n küldje ki a jelet? Továbbküldés vagy Dekódolás? Gondolom az utóbbi de nem vagyok benne biztos.
-
Massoud
csendes tag
Sziasztok!
A V-ten-re sem lesz már frissítés, gondolom. Van valakinek tapasztalata az új hangformátumok közül kezeli-e hiba nélkül a DTS-HD-ét, vagy a DD+? Ez előbbit lejátsza, de időnként megszakítja a hangot. rövid csend lép fel, illetve beletekerés után nincs hang, csak ha megállítom és elindítom a lejátszást. -
-
emre33
addikt
Iso fájl mellé másoltam egy hangfájlt, egyforma a nevük, csak más a kiterjesztésük.
Popcorn VTEN lejátszóm van.
lejátszáskor mégse látjaja a plusz hangfájlt.hogy lehetne rábírni a lejátszására?
[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Turcy086
tag
Sziasztok!
Van a lakásban két helyen is A-300. Egyiken egyik nap az egyiken nézni akartunk filmet. Se kép-se hang. Narancssárgán világit, ha megnyomom hosszan bekapcsológombot akkor mellett a piros is. Ha röviden nyomom, akkor semmi sem történik.
Próbáltam lejátszó elején süllyesztett gombbal resetelni de semmi.
Átraktam másik tápjára, de ugyanaz. HDD-t is kivettem belőle.
Ötlet valakinek?(megj: 2006-ban az első A-110-esem, 11 év után dobta be a törölközőt, azóta két A-300 van, de több baj van velük mint a régivel )
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Popcorn A300-am, sajnos nem volt hozzá gyári USB Slave kábelem, ezért vettem 2 utángyártottat hozzá.
Az a problémám hogy ezekkel sajnos nem látja a gép, illetve az egyikkel látja AS2105 eszközként, de a meghajtót nem mutatja ami a Popcornban van.
Nem is fog müködni más kábellel?Köszi
-
Boy_25
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, h Popcorn A-410 optikai kimeneten tudja-e, az 5.1-et? Köszönöm a segítséget!
Üdv, Sanyi
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Tracker returned an error: tracker returned a 4xx message.
Ezt a hibaüzenetet kapom az összes torrentnél. Volt egy nagyon rövid áramszünet itthon. Valaki találkozott már ilyennel?
Popcorn A-400-as a gép. -
daniel2121
senior tag
Olyan problémám lett a Popi A210-el, hogy a flac fájlokat nem ismeri fel,pedig eddig ilyet nem tapasztaltam. Mi lett vele?
-
Perzeusz
tag
Synology NAS-on csináltam egy másik megosztott mappát az eddigiek mellé. Elindítanám a rajta lévő filmet a popival, de felhasználónevet + jelszót kér! És persze nem fogadja el, amit beírok. NAS-on mindent ugyanarra állítottam, mint a többi megosztott mappánál is. Mi lehet a baj?
2 db WD Red 2TB eladó
-
Squirrel
őstag
válasz Mezga Aladár #1214 üzenetére
lemez nincs benne, most szereztem masik kulso hdd-t meg tapot, megnezem azokkal is. Ha igy sem megy, kuka
-
Mezga Aladár
veterán
-
Squirrel
őstag
válasz Lacielvtárs #1207 üzenetére
Sziasztok!
Megvolt a factory settings visszaallitas, en is arra gondoltam eloszor, de semmi :-( Eloszor ment 10 percig, mar kezdtem orulni, aztan ujra magatol ujrainditas, azota megint 4-5 percig birja. Nem ertem egyszeruen...
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
válasz Lali-213 #1210 üzenetére
Egy nas mindenképpen jobb ötlet a popinál, mert a popinak nem ez a fő irányvonala, és a benne lévő proci sem erre a feladatra van tervezve.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
Lali-213
senior tag
válasz Lacielvtárs #1209 üzenetére
Esetleg egy NAS jobb ötlet lenne, de melyik?
-
válasz Lali-213 #1208 üzenetére
szia, én nem ajánlom torrent-re a popit...
én próbáltam, de nekem nem jött be...
a nagyobb netnél is hasonló lesz a jelenség.
nem fog gyorsabban tölteni, hiába nagyobb a net sávszélesség..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Egy A-400-ast használok torrentezésre. Ha a feltöltés sebességét 1.25 MB/secnél magasabb értékre állítom, akkor nagyon lehal a netem. Nektek megy ezzel a lejátszóval gyorsabban is? A sávszélesség arányát kéne majd figyelembe vennem a későbbiekben is? A kérdés amiért hozzátok fordulok, hogy a mostani 30/10 Mbites netet hamarosan 250/100 Mbitre cserélem.
-
válasz Mezga Aladár #1206 üzenetére
én is erre gondoltam, hogy az segíthet rajta
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem Popcorn A500-assal kapcsolatban, hatha mas is jart igy.
Kb. 2-3 hete lejart a lejatszo garanciara, erre par napja elpusztult a szerencsetlen. Bekapcsolom, megy normalisan minden, elkezdek egy filmet nezni rajta, erre 4-5 perc mulva kikapcsol es ujrainditja magat. Nem forro, szetszedtem, minden rendesen nez ki belulrol.
Szerintetek mi lehet a baja?
-
-
Bocsa13
újonc
válasz Lacielvtárs #1202 üzenetére
Igen, de engedélyezve van. Wifin keresztül szépen el is érem.
Nálad a saját routered kezeli a DHCP-t, mert én Access Point-tal oldottam meg a belső hálót és ebben az esetben továbbra is csak a hgw kezeli az IP-ket.Üdv: Bocsa
-
-
Bocsa13
újonc
válasz Lacielvtárs #1194 üzenetére
Hiába. Akár a routerrel kötöm össze, akár a modemmel, semmi. Látszólag kapja a jelet, de nem hajlandó csatlakozni. Kétségtelenül gyanús, hogy a hgw csere óta nem mükszik, de nincs ötletem, hogyan bizonyosodjam meg, hogy tutira ez a baj okozója.
Üdv: Bocsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest