- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsa13
újonc
válasz Lacielvtárs #1202 üzenetére
Igen, de engedélyezve van. Wifin keresztül szépen el is érem.
Nálad a saját routered kezeli a DHCP-t, mert én Access Point-tal oldottam meg a belső hálót és ebben az esetben továbbra is csak a hgw kezeli az IP-ket.Üdv: Bocsa
-
Bocsa13
újonc
válasz Lacielvtárs #1194 üzenetére
Hiába. Akár a routerrel kötöm össze, akár a modemmel, semmi. Látszólag kapja a jelet, de nem hajlandó csatlakozni. Kétségtelenül gyanús, hogy a hgw csere óta nem mükszik, de nincs ötletem, hogyan bizonyosodjam meg, hogy tutira ez a baj okozója.
Üdv: Bocsa
-
Bocsa13
újonc
válasz Lacielvtárs #1186 üzenetére
Ok, köszi. A belső háló nekem is megvan AP-nek használva egy Archer C5-t, ennek ellenére nem megy. Ma frissített egy korábbi verzióra a Telekom nálam mondván, hogy az új firmware nem stabil a HGW-hez, de ez sem segített. "B" tervnek vettem egy LB-LINK wifi receivert és csodák csodája azon megy a Sagemcom wifijén is.
Annyira épp nem értek hozzá, de furcsa. Lehet, hogy az A500 Ethernet oldala szállt el?Üdv: Bocsa
-
Bocsa13
újonc
válasz Lacielvtárs #1002 üzenetére
Szia!
Hasonló a problémám. Cserélték a hgw-t sagemcom 5655v2 -re és azóta nem kap IP-t az A500, akár auto-t, akár fix-et állítok be.
Nálad ez megoldódott azóta?Kösz
Üdv: Bocsa
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - MMO
- Egészséges életmód
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest