Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson
üzenetére
Nos , h igazán őszinte legyek először Dec 19.-én láttam POV házat. Azelőtt a POV-ról csak a Nemreklámozunk boltban hallottam , és azt hittem , hogy vmi gagyi dolog. Aztán 19.-án délután leültem nézegetni a házakat. Eljutottam valahogy a Nemreklámozunk bolt oldalára. Megláttam az Incognito-t , és szerelmes lettem.

Még aznap elmentem a Nemreklámozunk legközelebbi boltjába (ami gyalog 10 percre van innen , azért kerestem ott először) Ott ki volt állítva. És nem csalódtam benne.
Dec 22.-én mentem is , és vittem haza egy kicsikét
Szal nem tudok sokat a POV-ról , de jó kis márka , és szerintem ár/érték arányban a legjobb. Igaz még nem volt semmi más házam , csak egy Gaba amit a gép vételekor adtak (megjegyzem , napokban nézegettem a számlát , h mikor jár le a gari , azért a Gagyi házért felszámoltak 10k-t , ami az Incognito 11k körüli árához képest rablás.)[ a "Nemreklámozunk" bolt direkt van , bár nem tom miért ne lehetne kiírni
]
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő