- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #198 üzenetére
50000 körül van az IPon-ban,van ott róla egy teszt is,nézd meg.
-
blazsey2
senior tag
Nagyon belehúzott a POV már monitort is csinál!És 30 napos pixel gari van rá!
-
MR. Anderson
tag
válasz
blazsey2 #195 üzenetére
köszi
nemrég olvastam hogy a pov kiadott egy ún.: Special Edition duó játék csomagot Far Cry 2 és a Brother in Arms: Hell's Highway játékokkal
ezekhez a kártyákhoz:
R-VGA150911XF- F2B bundle with GeForce GTX 260 Premium R-VGA150911XF-F2b batyut a GeForce GTX 260 Premium
R-VGA150911XF-X- F2B bundle with GeForce GTX 260 Premium EXO Edition R-VGA150911XF-X-F2b batyut a GeForce GTX 260 Premium EXO Edition
R-VGA150910F- F2B bundle with GeForce GTX 280 R-VGA150910F-F2b batyut a GeForce GTX 280
R-VGA150910F-X- F2B bundle with GeForce GTX 280 EXO Edition R-VGA150910F-X-F2b batyut a GeForce GTX 280 EXO Edition -
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #194 üzenetére
Várjuk hogy végre köztünk legyél!
-
MR. Anderson
tag
jelentem élek csak most az új gépem miatt sokat kell járkálnom a pénzem után és csak a privátok miatt jövök fel
-
Lop!N
tag
Tegnap találtam egy nagyon érdekes hasonlóságot a NorthQ és a POV között.
[link]
Félelmetes. Tulajdonképpen annyi a különbség , h elöl van egy NorthQ felirat , az oldallap silányabb , mivel a POV on van egy kis fülecske. Plusz a hátulja is silányabb. -
Lop!N
tag
válasz
blazsey2 #190 üzenetére
nem , picit elhanyagoltam a témát.
Minden nap nézelődök neten , hátha véletlen találok vmi halk ledes ventit , de nem nagyon találok. Vagyis igazából találok , de olvasgatom a fórumot is , és közbe kiderül , h a gyártó által ígért 16dBA , az valójában olyan mint repülőgép turbina (hangban)
Egyenlőre maradok a CM Hyper212-ről származó ventiről , ez viszont leszabályozva nem a legjobb , leszabályozás nélkül meg berntja a fülemet -
Lop!N
tag
Áhh 4500Ft-ért inkább veszek egy Noctua-t , kifúrom az oldalát , és belerakok ledeket. (ez már tervbe van egy ideje)
-
blazsey2
senior tag
A legújabb NQ-3711BL Silent Tornado 120mm-es házhűtőt halkra tervezték, de emellett hatásos levegőáramlást biztosít számítógépének. Az alacsony fordulatszám miatt a zajszint csak 17-19dB, ezért soha nem fogja hallani működés közben. A hűtőrész körüli exkluzív fekete alumínium keret hosszú élettartamot biztosít, és nagyon dögös megjelenést kölcsönöz a fehér LED-es lámpával, ami szintén a hűtőhöz tartozik.
A Silent Tornado nem köt kompromisszumot a teljesítményt illetően, a hűtő 64,6m3 levegőt mozgat meg óránként, ami felér egy magasabb fordulatszámú hűtő teljesítményével.Méret: 120 x 120 x 25 mm
Golyós csapágy
Zajszint: 15dB(A)
Fordulatszám: 1000 RPM +- 10%
Csatlakozó: 3 Pin (3pin-4pin átalakítót tartalmaz) -
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #180 üzenetére
Együtt érzünk veled
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #180 üzenetére
Nagyon sajnálom
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #173 üzenetére
-
blazsey2
senior tag
Köszönöm majd rakok fel róla képet
-
blazsey2
senior tag
Üdvözletem az Uraknak!A mai nappal én is belépek a POINT OF VIEW klubba egy INCOGNITÓVAL!
-
Lop!N
tag
Hát őőő...
Szeretnék a ház elejébe , az ajtóba , a kijeéző fölötti részbe egy fényorgonát , még annyira nem néztem utána , csak itt neten , ilyen mini LED-es nemsok van. Itt a közelben van egy olyan nevezetű hely , h AsiaCenter. Ott van sok ilyen villogó cuccokkal "foglalkozó" eladó. A héten el szeretnék menni , és megnézni , h árulnak-e ekkora méretben ilyet.
Úgy szeretném megoldani , h a vinyó alá , a ház aljába raknám az egységet , és a ledeket kábellel vezetném valahogy az ajtóba. Legnagyobb gondom a tápellátás lesz. H hogy fogom rákötni a tápra , arról még halvány lila gőzöm sincs.Esetleg 5lete valakinek , v véleménye?
-
MR. Anderson
tag
na látom megint pangás van
Valaki dobjon fel valami témát
-
MR. Anderson
tag
válasz
MR. Anderson #164 üzenetére
úgy néz ki megoldódik a háztéma...
-
MR. Anderson
tag
ha valaki netán házcserén gondolkodik szívesen felvásárlom a pov házát
-
Lop!N
tag
Na most , a poén az , h Noctua - Designed in Austria
Akkor miért Zürichből küldik a levelet? xD -
Lop!N
tag
Na elmaradtak tegnap is és ma is a képek , de majd a napokban pótolom. Bocs a késésért
-
WD40
aktív tag
válasz
MR. Anderson #155 üzenetére
Ha jól tévedek, akkor a pl. Trust (
) tápoknál 2 pines csatival van megoldva a ventillátor csatlakoztatása. És láttam pár régi AT-s tápot, na azok közül is volt jópár, amelyik így volt összekötve a ventivel. Vagyis csak le kell húzni a lapról.
-
Lop!N
tag
Jah , igen , el is felejtettem. Megnéztem , hát nm volt egyszerű megnézni , mert a táp 1ik csavarját nem tudtam kiszedni , így kisebb izomerő kifejtéssel felfeszítettem annyira , h lássam , és sajnos nagyonfinom forrasztással van odatéve , úgyhogy semmi esély rá , h kicseréljem.
Am ma kaptam meg a karácsony elött igényelt Promóciós csomagomat a Noctuá-tól. Majd mindjárt dobok fel pár képet , h mit tartalmaz
-
Lop!N
tag
Na megcsináltam a dolgokat , hát , a végén Schnitzer.el csináltam , azzal jó is lett , de szenvedtem vele egy keveset.Raktam az első venti alá , meg a táp alá is. A tápnál egy csavar nem fért be , de így is fix , és finomabban rezeg a gép.
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #149 üzenetére
azért van külömbség , mert a 6-os majdnem olyan hosszú mint a csavar
-
Lop!N
tag
Ezek a regés elnyelők kb hány mm-er vastagok? Mert nekem most van 3-as , és 6-os.
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #146 üzenetére
Csodát nem is várok tőle. De nem fog annyira rezegni a ház , ugyan nincs hangja a rezgésnek. Tápventit meg majd megnézem
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #144 üzenetére
Hát mivel a Noctua-t nagyon szeressük
Ezért egy NF-R8-ra gondoltam. Am még tápot nem láttam szétszerelve , de gondolom , ha cserélhető a Ventije , akkor sima 3 v 4 Pin-es csatlakozó van benne.
Ezekről a Rezgéselnyelős cuccokról nincs senkinek tapasztalata , h használ-e vmit? -
Lop!N
tag
Jah , am holnap jön a "szállítóm" , és hoz nekem kb 6mm vastag gumilapot , amiből majd szabdalok a hűtők alá ilyen rezgéselnyelő cuccot. Nektek van tapasztalatotok az ilyen boltban kapható , asszem Revoltec rezgéselnyelő szilikoncucc-ról? Szerintem számítana , de főleg a Tápventi , meg az első befúvóventi hez akarok tenni.
Jah , meg tervben van a Tápventi cseréje , ugyan nem hangos , de nem hiszem , h a legjobb , ilyen szabvány 80*80*25 -ös Venti van a tápokban , vagy 80*80*10-es? -
Lop!N
tag
Hát én vok , naponta többször sasolok , de semmitse látok xD
Am én láttam már POV kari-t , de nem a legjobb , szal hülyén néz ki a grafika rajta , meg sztem ár/teljesítményben nem a legjobb. -
MR. Anderson
tag
válasz
MR. Anderson #139 üzenetére
huhú
van itt valaki?
-
MR. Anderson
tag
ki találkozott már pov videókarival? vélemények?
-
Lop!N
tag
Jó lenne , de szerintem még csak hasonló se lesz. Mert sztem a POV-ra a Szolid elegancia a jellemző.
-
Lop!N
tag
Nagyon szép. De attól még nem POV
-
gamekiller01
tag
válasz
MR. Anderson #133 üzenetére
-
MR. Anderson
tag
válasz
gamekiller01 #132 üzenetére
ez egy igazán fullos gép
-
gamekiller01
tag
válasz
MR. Anderson #124 üzenetére
-
MR. Anderson
tag
jaja énis bevállalnék egy ilyet nagyon jól néz ki meg ahogy elnézem a hűtése sem piskóta
-
Lop!N
tag
De ha tényleg van , akkor elismerés
-
Lop!N
tag
Sztem nincs neki ilyen háza, Mert egyszer láttam a neten ezt a házat, és 40-50k kötül volt.
-
Lop!N
tag
Én asszem már láttam ilyet. De nemtom , h hol. Esetleg még pár képet feltudsz rakni róla?
-
MR. Anderson
tag
válasz
gamekiller01 #121 üzenetére
hali! mi a ház pontos tipusa
ilyen povot még nemláttam
-
MR. Anderson
tag
ha netán valakit érdekelne itt egy eladó gépem
-
MR. Anderson
tag
köszi
már 4-et tudok a 10ből
muszály mert volt egy gigabyte Ga-ma78gm-s2h lapom meg egy phenom 9500-am.... a gond azvolt hogy az AMD-s alaplap visszafogta a 9600GT-t meg a proci 2,2GHZ-es órajele kevés volt játszani húzni meg nem lehetettezért inkább veszek valami 6000 vagy 64000es x2-t amit agyon lehet húzni
-
Pero
senior tag
válasz
MR. Anderson #119 üzenetére
phenomot p4re aztán nvidiás chipset? azért ez szép kis visszalépés.
a magyartételekhez azért sok sikert -
MR. Anderson
tag
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #117 üzenetére
Na , "új" , akkor mesélj , addig is van miről beszélni. Am sok sikert a tételekhez,
-
Lop!N
tag
"Kicsit meghaltunk" :S
-
MR. Anderson
tag
én az első POV házamat itt a ph-n vettem Pczone kollégától 2008-04-20.-án de úgy hogy csak annyit tudtam róla hogy 25cm-es ventije van mikor megjött 28.-án és megláttam hogy a festés mellett a műanyogok is csillognak villognak, és mikor első próba után kiderült hogy nem is olyan hangos a venti akkor jöttem rá hogy ez egy nagyon jó vétel volt
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #113 üzenetére
Nos , h igazán őszinte legyek először Dec 19.-én láttam POV házat. Azelőtt a POV-ról csak a Nemreklámozunk boltban hallottam , és azt hittem , hogy vmi gagyi dolog. Aztán 19.-án délután leültem nézegetni a házakat. Eljutottam valahogy a Nemreklámozunk bolt oldalára. Megláttam az Incognito-t , és szerelmes lettem.
Még aznap elmentem a Nemreklámozunk legközelebbi boltjába (ami gyalog 10 percre van innen , azért kerestem ott először) Ott ki volt állítva. És nem csalódtam benne.
Dec 22.-én mentem is , és vittem haza egy kicsikét
Szal nem tudok sokat a POV-ról , de jó kis márka , és szerintem ár/érték arányban a legjobb. Igaz még nem volt semmi más házam , csak egy Gaba amit a gép vételekor adtak (megjegyzem , napokban nézegettem a számlát , h mikor jár le a gari , azért a Gagyi házért felszámoltak 10k-t , ami az Incognito 11k körüli árához képest rablás.)[ a "Nemreklámozunk" bolt direkt van , bár nem tom miért ne lehetne kiírni
]
-
Lop!N
tag
Addig , és mindörökké kitartunk mind a topic , mind a POV mellett
Am tervezem a gép csinosítgatását , pl Kábelek harisnyázása , hátra meg oldalra még ventik , kellene bele pár erős fényű kék LED. Meg még tudnék kitalálni dolgokat. De csak ilyen aprónak mondható dolgokat csinálnék , a gép szétvágására sose tudnám rávenni magam. Esetleg régi házamat feldarabolom
xD
-
MR. Anderson
tag
a lényeg hogy amíg nem jön el az a nap amikor ráébrednek a dolgokra addig mi kitartunk
-
Lop!N
tag
Igazad van , valah úgy lehet , de az a lényeg , h megy a Topic , majd egyszer rájön a sok CM meg egyéb Fan , h amit istenítenek kaki a POV hoz képest,
és átjönnek hozzánk -
Pero
senior tag
válasz
MR. Anderson #106 üzenetére
az jogos, ha lenne PoV nak stacker alternatívája, én is elgondolkodnék rajta, elsőkörben így megpróbálok csinálni 1et.
-
Pero
senior tag
válasz
MR. Anderson #104 üzenetére
én ha minden jól megy és januárban lesz időm, szétkapom a maximum házam, majd rakok fel képeket.
30ropi tájékán én inkább vennék CM stackert akkor már, moddingra az nagyon jó alap
-
Brumi˘
addikt
Így néz ki amikor az incognito kap egy világító ventit az orrába:
(Bocsi a képek minőségéért, de a fényképező megsínylette a szilveszteri bulit és csak a teló maradt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest