- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR. Anderson
tag
válasz
MR. Anderson #265 üzenetére
Tápkérdés megoldva vettem egy ismerősömtől egy asus 450es tápot....
de úgy látom nem akarunk beindulni -
MR. Anderson
tag
költői kérdés: Szerintetek a POV tápjai mennyire jó minőségűek? Mert néztem épp hogy árban nagyon hasonlítanak a minőségi tápokhoz....Esetleg valakinek valami tapasztalat
épp egy ilyet néztem ki -
lala42
őstag
válasz
MR. Anderson #262 üzenetére
4890-et. Powercolor. Első kiadás
-
lala42
őstag
Nos, mint régi Pov ház tulajdonos, itt vagyok. Némi változás történt a cuccaim között, de a kuckó maradt. Nincs szívem megválni tőle, mivel hűen teljesíti a dolgát. Tudom van szebb, vann jobb, de Ő marad. Közben a vinyókon, valamint a hűtésen kívül minden lecserélődött. De ez már lassan a múlté.
Most törpölök a videokari cseréjén. Kell nekem az az 5870-es.
Nálam az esztétika nem dominál annyira, ellenben a teljesítménnyel. Ugye itt van előrendelésben a BfBC2, az AvsP. ArMA2, Operation Fleshpoint2 (ezzel beszívtam a dolgot, nem az a filing, mint az 1 volt
). Szóval kell a teljesítmény.
-
MR. Anderson
tag
küldtem egy privátot
-
MR. Anderson
tag
válasz
blazsey2 #257 üzenetére
nekem is be kellene már fektetnem valami jó vga ba de azért nem akarok beleölni több százezret hogy fél év után rosszul legyek ha valaki ajánlatot tesz rá
ezért én inkább arra törekszek hogy az esztétika legyen a jobb ne a teljesítmény
persze ezzel nem azt akarom hogy a teljesítmény nem számít csak nem törekszek mindig a legújabb cuccokra mert nem győznék gépet építeni
most is egy medium gamer konfig lessz a cél
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #256 üzenetére
Hát nem szorul meg benne a levegő az biztos
,idén venni akarok majd bele egy új vga kártyát ami valószínű hogy egy ati 5830-as lesz.
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #254 üzenetére
-
MR. Anderson
tag
Na jól meghaltunk
De próbáljuk meg restartolni a topicot hátha sikerül főnixként hamvainkból feltámadniamúgy nekem időközben a povos gépem el kellet adni azután egy aerocool nitronban laktam de anyagi okokból akkor azon is túl kellet adnom és most egy régi AMD 2600+-os barton procis géppel fórumozok meg netezek. De most kezdem építeni az új masinát amihez kellene egy jó kecó. tehát ha van valakinek eladó pov háza az jelezze
küldök pár privit akik itt jártak hátha visszatérnek
-
Lop!N
tag
Teljesen meghalt a topic.
Sebaj , ugyan nem ide illik ez , de azért itt is megosztom veletek:Tegnap kb 1-1,5 hónap után kitakarítottam a gépemet.
Procihűtő ugye a CMHyper212 2db Noctua NF-P12-vel , és a Befúvóventi a ház elején a CMH.212 gyári hűtője.
Ecsettel pucolgattam a gépet , gondoltam a lapátok között benézek mennyire poros a Lamellák között...
Mikor leszedtem a 2 küldő Gumibakról a Ventit ez a Látvány fogadott:Ezek után ránéztem a Befúvóventire , azon is kb ennyi por volt.
Szépen kipucoltam. Visszaszereltem a gépet a helyére , és bekapcsoltam.
Először meglepődtem , megváltozott a gép hangja. Aztán eszembe jutott ,h eredetileg is ilyen volt a hangja.Eredetileg azért szedtem szét , mert a CMh.212 gyári ventijén (befúvóventi) a jobb alsó led elkezdett villogni. Most már nem is ég...
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #247 üzenetére
Kevesen vagyunk de kitartunk!
-
lala42
őstag
Meghalt a topik
Valszeg keves vagyounk ilyen háztulajdonosok -
makkai
aktív tag
válasz
kgabesz-22 #241 üzenetére
Hali!
ITT találtam, de ez csak 22 cm-es, de talán ezt könnyebb beleszerkeszteni. -
lala42
őstag
válasz
kgabesz-22 #241 üzenetére
Marad a 2x12 cn-es. moddingolt oldallappal
. Plexi vagy lemez
-
lala42
őstag
válasz
MR. Anderson #239 üzenetére
Köszi.
Most csinálok 1 másik gépet. ill. már üzemel, de valami pofát akarok neki adni. A 2. konfigom az.Nagy a családMindenki játtszik
Na lépk Bf 2142-ni -
MR. Anderson
tag
Üdvözlet az új POV gazdiknak
lala42: jók a képek -
lala42
őstag
válasz
kgabesz-22 #236 üzenetére
(#231) lala42 hsz-ben látható,hogy a lógó vezeték is okozhatja.
Szétnéztem, de nem találok 12-cm-től nagyobbat kis Hazánkban. Esetleg külföldről lehetne rendelni, (talán a gyártótól). Ha nem, akkor marad a barkács. Lemez, vagy plexi, bele 1-2 12 cm.-es NOCTUA.
-
lala42
őstag
válasz
kgabesz-22 #236 üzenetére
Nem ér hozzá valamilyen vezeték, vagy valami?
-
kgabesz-22
csendes tag
Hali!
Én egy Turbine Aluliteot használok, közel egy éve, és néhány nappal ezelőttig teljesen meg is voltam elégedve a beszerzéssel. Mostanában viszont elég beteg hangja kezdett lenni a gépnek, és miután minden lehetséges zajforrást gyorsan megvizsgáltam, az a szomorú feltételezésem támadt, hogy az oldallapra szerelt ventivel van gond. (Érdekes, felharmonikusokban gazdag kerregés...)
Kíváncsi vagyok, járt-e már valamelyikőtök így, és ha igen, milyen megoldást javasoltok? 25 cm-s ventit szerintetek honnan tudnék szerezni, esetleg van valakinek eladó? Remélem tudtok segíteni.
Üdv!
-
lala42
őstag
Bocsi, de lekéstem a szerk.-et.
Az enyém TURBINE 2 nevezetü. -
lala42
őstag
válasz
MR. Anderson #230 üzenetére
Hali!
Nos nekem 2008 tavasza(már nem emlékszem, )körül ütötte a markomat 1 POV ház.
Néhány kép róla, ha valakit érdekel.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Van még pár, de sajna xar a bill. itt a melóhelyen
Ekkor váltottam tápot. Thermaltake-ről Chif.-re[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Na megjavult.
A topik elején az írásban megjegyzem, nem értek egyet azzal, hogy gyenge a ház anyaga. Véleményem szerint mivel nem sóderszállításra tervezték, elég masszív a ház. (tapasztalat). Jónak vélem ezt a 25. cm-es ventit, de!!! Ha bedöglik, mint a fizika törvényei szerint előbb utóbb mindegyik ( örök élet, mig el nem romlik)mivel cserélem?
Ár/érték arányban lesz-e belevaló? Esetlek, akkor jöhet a modd. Plexi, vagy lemez, bele 2x12 cm.-es NOCTUA
és akkor majd megint müxik.
Minden félretéve jó a ház. Az adatlapomon lévő cucc van benne (az első konfigban lévő) és bizonyíthatom, hogy hátul hideg levegő jön ki. Azon kívül elől 1 rack is van, fiók nélkül (bedöglött, és lusta voltam a keretet kiszedni), nos onnan is hideg jön.
-
MR. Anderson
tag
jó hír: nemrégiben frissült a POV oldala!!!! érdemes szétnézni
rossz hír: nincs új ház csak egyéb cuccok: notik monitorok VGA-k... -
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #227 üzenetére
Twin turbóról csak jót hallottam eddig úgyhogy az jó vétel.
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #225 üzenetére
Nekem meg soha nem volt Nvidia kártyám,egy egyedi jó hűtésű kártyát akartam és ez tökéletesen bevált!.
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #223 üzenetére
XFX 4830 a kicsi.
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #221 üzenetére
-
MR. Anderson
tag
na már megint meghaltunk
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #218 üzenetére
Ja ez az igazi marketing duma.Vegyél mindenből újat,nálam van egy észszerüségi határ amiből nem engedek.Több mint tíz év alatt már egy kisebb vagyont költöttem erre a hoibbira,úgyhogy 2 évet ki kell hogy szolgáljanak a hardverek,ha kell kompromisszumot kötök a játékok terén.Nálam 75%-ban úgyis erre kell a gép.
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #215 üzenetére
Félévente évente?
Na azt azért nem.Videokarit szoktam évente de már azt is sokallom!
-
MR. Anderson
tag
válasz
MR. Anderson #215 üzenetére
meg ha már megunom a látványt akkor muszály lecserélni a kuckót
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #213 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy házat nem 1 évre veszek,föleg nem ennyiért 14000 volt,van időm kivárni mig kihoznak valami újat!Ez biztos kihúz nálam 2-3 évet,nagyon elégedett vagyok vele.
-
MR. Anderson
tag
szerintem amúgy azért nincs új háza a pov nak mert nagyon rálltak a VGA monitor és egyéb cuccok fejlesztésére ezért ez a szegmens háttérbe szorulhatott
-
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #210 üzenetére
Nyugodtan vehetsz POV-ot úgy is van rá 2-év garancia,meg amilyen ütemben hozzák ki a kártyákat hol lesznek ezek 2-év múlva?
-
MR. Anderson
tag
nah hát azé a gigabyte meg a gainward azé kétlem hogy ilyen szarok sztem ez a két gyártó a legjobb....
de télleg nem veszek ilyet
én rühellem az Atit mióta volt egy AMDchipsetes lapom, kurva lassan bootolt meg csak a kínlódás volt veleezért visszatérek a jó öreg nvidia chipsetes lapokhoz
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #207 üzenetére
Most olvasgattam híreket , aztán gondoltam rég voltam itt , felnézek.
Látom mit írtál , erre ez a válasz:
http://www.ipon.hu/hir/a_modern_videokartyak_meghibasodasi_aranyai/5840
Ez alapján a szerintem ne vegyél xD
(És am is , ha VGA-ban gondolkozok , akkor ATI)
-
Lop!N
tag
válasz
MR. Anderson #207 üzenetére
véletlen 2ő
-
MR. Anderson
tag
na már megint eltüntetek?
épp most gondolkozok hogy újítok egy ilyet:pov9600GT -
Lop!N
tag
Szerintem a POV monitor elég jó , a teszt alapján a legjobb , és még a style is jó. Kéne sok fölös 50k , és vennék egyet.
Am végre van élet a topicban. -
blazsey2
senior tag
válasz
MR. Anderson #203 üzenetére
-
MR. Anderson
tag
most nézem hogy átléptük a 200. hozzászólást legalább még 1000-szer ennyit nekünk
-
Speed®
titán
válasz
MR. Anderson #200 üzenetére
[link]..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest