Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
üzenetére
Hali!
Szerintem civil célnál az ár a döntő szempont. MiniPC árakban nem vagyok jártas , de pl ha nem kell kijelző (mint mondjuk egy öntöző rendszernél) akkor jóval olcsóbb mondjuk vaterán egy használt PLC. Másrészről meg talán aki mondjuk PLC programozásban jártas, szívesebben használ PLC-t mint hogy PCre fejlesszen egy vezérlő szoftvert, és azt is meg kelljen tanulnia. Illetve aki PLCkkel foglalkozik (márpedig iparban ez a döntő) az lehet tud "kamionról leesett" PLCt
De én például használtam már iparban PC-t vezérlésre, és az is stabil, ha nem raknak rá hülyeségeket, és arra használják, amire kell. Az ellenkező ellen meg tudok védekezni. Bár az is igaz, hogy nem csinál semmi veszélyeset. Ha tudna emberben kárt tenni, biztos nem bíztam volna PCre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest