Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
üzenetére
Hali!
Szerintem civil célnál az ár a döntő szempont. MiniPC árakban nem vagyok jártas , de pl ha nem kell kijelző (mint mondjuk egy öntöző rendszernél) akkor jóval olcsóbb mondjuk vaterán egy használt PLC. Másrészről meg talán aki mondjuk PLC programozásban jártas, szívesebben használ PLC-t mint hogy PCre fejlesszen egy vezérlő szoftvert, és azt is meg kelljen tanulnia. Illetve aki PLCkkel foglalkozik (márpedig iparban ez a döntő) az lehet tud "kamionról leesett" PLCt
De én például használtam már iparban PC-t vezérlésre, és az is stabil, ha nem raknak rá hülyeségeket, és arra használják, amire kell. Az ellenkező ellen meg tudok védekezni. Bár az is igaz, hogy nem csinál semmi veszélyeset. Ha tudna emberben kárt tenni, biztos nem bíztam volna PCre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest