Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali oli83!
"Hmm látattok már olyat? Hogy Protool-ban miközben valami kép elemhez funkciót, meg változót rendeltek, a két szerkesztő ablak közül az egyik eltűnik? Aztán a helyére kattintotok, és megjelenik? Mi a szösz lehet ez? Korábbi laptopomon soha nem produkálta ezt a varázslatos mutatványt...."
Bizony!
Nekem is szokta csinálni. De az ablak nem tűnik el, csak a háttérbe kerül. Ami azért érdekes, mert az az ablak nem kerülhet(ne) úgy a háttérbe, hogy a ProTool ablak (parent window) közben aktív!!
Szerintem ez win probléma.
Nekem azóta csinálja, hogy hagytam hogy az XP frissítse magát. Előtte sosem csinálta.
Más gépen, ahol szimpla SP3 van és az automatikus frissítések az XP telepítés pillanatától tiltva vannak, ilyen probléma nincsen (ez több gép).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- gban: Meghalt Chuck Norris
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Zyxel NAS326
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest